Ani grei ani de închisoare pentru un descreierat în vârstă de 38 de ani

Bestia din Tansa înfundă puşcăria după ce şi-a supus mama la perversiuni

joi, 03 iulie 2014, 01:50
2 MIN
 Bestia din Tansa înfundă puşcăria după ce şi-a supus mama la perversiuni

Abominabila faptă s-a întâmplat după ce fiul a stat în închisoare exact pentru aceeaşi faptă: a abuzat de mama sa

Un bărbat de 38 de ani a fost condamnat la aproape 11 ani de puşcărie după ce a fost acuzat că şi-a violat mama. Decizia a fost luată ieri de Judecătoria Iaşi şi nu este definitivă. Costică Luca a mai fost condamnat şi în trecut, tot după ce a abuzat sexual de mama sa.

Potrivit rechizitoriului, bărbatul a locuit împreună cu mama sa, în satul Tansa, din anul 2006. În acel an, Luca a ieşit din închisoare după ce a ispăşit o pedeapsă de şapte ani pentru viol, incest şi furt calificat. A fost condamnat după ce în 1999-2000, folosindu-se de forţă, a întreţinut de mai multe ori raporturi sexuale cu mama sa.

După ce s-a văzut în libertate şi a ajuns în casă părintească, Luca şi-a reluat monstruosul obicei. „La scurt timp, învinuitul a reluat comportamentul abuziv faţă de mama sa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Astfel, profitând de vârsta înaintată a mamei sale, – ea neavând capacitatea fizică de a i se opune, de faptul că locuiesc singuri, într-o zonă izolată, în imediata vecinătate nefiind nimeni -, şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a abuzat-o sexual pe mama sa. Acest lucru s-a petrecut în mod constant, din momentul punerii în libertate a învinuitului, din probele administrate stabilindu-se, cu certitudine, două acte materiale, respectiv în datele de 19.09.2009 şi pe data de 04.10.2009“, se arată în rechizitoriu.

Cele două fapte de viol care au putut fi probate s-au petrecut după ce Luca a consumat în mod excesiv băuturi alcoolice. Procurorii precizează că, în zilele respective, bărbatul şi-a lovit mama în zona pieptului şi capului, iar după ce raporturile sexuale se finalizau, individul mergea la bar şi bea ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În rechizitoriu sunt descrise şi perversiunile sexuale la care fiul îşi supunea mama.

„Din declaraţiile martorilor audiaţi rezultă că partea vătămată le-a povestit că fiul său o ameninţa cu cuţitul, o lovea cu pumnii şi cu corpuri contondente – scânduri, vătrai – o muşca de gât, sâni şi zona organelor genitale, martorele văzând urmele de lovituri. Raporturile sexuale se consumau pe fondul acestor agresiuni, de fiecare dată Luca Costică fiind în stare de ebrietate“, se arată în rechizitoriu.

Comentarii