Brazilianca Claudia Leitte şi tricoul „Barcei”, cenzurați de FIFA

joi, 12 iunie 2014, 13:03
1 MIN
 Brazilianca Claudia Leitte şi tricoul „Barcei”, cenzurați de FIFA

Cântăreaţa braziliană Claudia Leitte a fost împiedicată de FIFA să pozeze pentru fotografi cu tricoul clubului FC Barcelona, ai cărui sponsori sunt concurenţi direcţi ai principalilor doi sponsori ai Federaţiei Internaţionale de Fotbal, a anunţat miercuri cotidianul Folha de Sao Paulo.

Vedeta, care va interpreta imnul oficial al Mondialului "We are one" împreună cu rapper-ul Pitbull şi starul american Jennifer Lopez la ceremonia de deschidere de joi, a participat miercuri la o conferinţă de presă legată de stadiul pregătirilor pentru festivităţile din capitala economică a Braziliei.

La puţin timp după aceea, Claudia Leitte a participat la o şedinţă foto, iar unul dintre fotografi i-a cerut să pozeze cu un tricou al "Barcei", echipa vedetei "Selcao" Neymar. Dar în momentul în care primea tricoul din mâinile reporterului, delegaţii FIFA s-au interpus şi i-au cerut tinerei să renunţe la ţinuta a cărei firmă şi sponsor principal, Nike şi Qatar Airways, sunt concurenţi direcţi ai Adidas şi Emirates, doi dintre sponsorii principali ai FIFA pentru Mondialul din 2014. (Agerpres)

Comentarii