Card cu reduceri pentru angajaţi din învăţământul preuniversitar

miercuri, 13 aprilie 2016, 01:55
2 MIN
 Card cu reduceri pentru angajaţi din învăţământul preuniversitar

Acestea vor fi distribuite de cadrele didactice membre USLIP. Printre avantaje: controale medicale gratuite şi zeci de reduceri în unele magazine. 

Cadrele didactice care fac parte din Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar ieşean (USLIP) îşi vor putea face unele controale gratuite la Arcadia, îşi vor putea cumpăra cărţi de specialitate cu reduceri de 5% sau alte produse şi servicii medicale. Aceste beneficii vin odată cu cardurile în posesia cărora cadrele didactice vor intra în cursul săptămânii viitoare, când acestea vor ajunge în şcoli şi vor fi împărţite.

Este vorba de 8.000 de astfel de carduri care vor fi împărţite dascălilor. „Am mai avut astfel de carduri, prima dată în 2013. Acordăm astfel posibilitatea obţinerii de reduceri de la diferite firme, iar acum am încercat să venim cu lucruri în plus, ne-am focalizat pe zona medicală, unde am obţinut lucruri importante. Începem cu Arcadia, cu care vom avea un protocol, vor fi acordate un număr total de 40 de consulaţii gratuite pe lună, în funcţie de urgenţe.

Praktiker ne-a dat 10%, mai avem cabinetele stomatologice, spălătorii, firme, unde avem reduceri între 10 şi 15%, avem colaborare mai veche cu Selgros, Sedcom-ul ne-a dat 5%, pizzeria Alila, cofetăria Select, Complexul Unirea, Renault service, coaforuri, cabinete oftalmologice etc. Vom continua în măsura în care vor veni şi alte firme la noi, iar membrii de sindicat vor veni cu sugestii“, a precizat Laviniu Lăcustă, preşedintele USLIP Iaşi. El a adăugat şi faptul că BRD oferă cadrelor didactice din USLIP ce au sau vin cu conturile la ei mobil banking gratuit, plus reduceri în reţeaua de hoteluri ale băncii.

Comentarii