De Business

Punem punctul pe știi

Cât te costă să îţi condimentezi petrecerea burlacilor

Preţurile pentru o jumătate de oră de striptease ajung până la câteva sute de lei.

miercuri, 08 mai 2013, 01:50
4 MIN
 Cât te costă să îţi condimentezi petrecerea burlacilor

 În perioada imediat următoare se dă startul la sezonul nunţilor, iar tinerii moderni doresc să aibă parte de o petrecere de pomină, înainte de marele eveniment. Aşadar, pentru a condimenta ultima noapte de libertate, una dintre soluţiile alese de mulţi este să caute stripperi sau fete care fac striptease pentru a încinge atmosfera.

Reporterii de la “Ziarul de Iaşi” au contactat câţiva tineri care fac striptease, pentru a vedea care sunt preţurile practicate de aceştia pentru a veni la petreceri. Astfel am descoperit că cei ce pun la cale petreceri pentru burlaci şi burlăciţe trebuie să scoată din buzunare sume destul de considerabile. Acestea variază între 50 de lei şi câteva sute de euro.

 
Scenariul contează
 
Prima dată, am vorbit cu un tânăr care face din trupa Privilege Dancers. Pentru a afla cât mai multe informaţii, i-am spus acestuia că doresc să organizez o petrecere a burlăciţelor pentru una dintre prietenele mele care ar urma să se mărite pe data de 19 mai. „Depinde foarte mult de scenariul la care v-aţi gândit voi, cele care doriţi să-i faceţi petrecerea. Presupun că momentul de striptease trebuie să fie o surpriză. Se poate organiza un show, bineînţeles. Cu doi sau trei băieţi, dar la astfel de petreceri, cel mai bine ar fi să aveţi unul sau doi băieţi, pentru că altfel e prea mult deja”, a spus cel care pe internet este cunoscut drept Eduard Richmond. Acesta a continuat, precizând că are multă experienţă într-ale picanteriilor, întrucât a lucrat câţiva ani buni în străinătate. „Am fost în Viena, dar şi în alte ţări, acolo unde am lucrat ca stripper. De acolo mi-am adus şi costumele, care sunt foarte bune. Am investit în ele, tocmai pentru că aici, în România nu prea găseşti aşa ceva. Românii nu au o deschidere atât de mare către petrecerea burlăciţelor. Cât despre ţinute, în funcţie de acestea se stabileşte şi preţul. Aş putea veni îmbrăcat în personaje din Matrix, în doctor, militar sau orice altceva doriţi, pentru că se poate rezolva. Există momente cu atingeri sau fără, dar asta se stabileşte de comun acord”, a continuat Eduard Richmond.
 
“Domnişoarele sunt destul de generoase”
 
Tarifele? De la 300 de lei până 600 de lei. „Pentru un moment de 15 minute, tariful este de trei sute de lei. Dacă doriţi să stau jumătate de oră, cu o singură ţinută, atunci tariful ajunge şi până la 100 de euro. Cât despre un moment cu două ipostaze, atunci se poate ajunge şi până la 600 de lei. În această branşă suntem destul de puţini şi serioşi. La petreceri ale burlăciţelor pot spune că se câştigă foarte bine, întrucât, de exemplu o animaţie în club se plăteşte cu 250 de lei”, a conchis Eduard Richmond. Nu ne-am oprit însă aici, pentru că am căutat şi o altă variantă pentru presupusa mea prietenă care ar urma să se mărite. Am găsit un tânăr de 28 de ani care are preţuri ceva mici. Marius merge la petreceri de acest tip destul de frecvent, cu toate că la momente precum 8 martie îl puteţi vedea şi în cluburi. El nu a dorit să ne spună numele său complet, însă am aflat că tarifele pe care le practică sunt cuprinse între 50 de lei şi 200 de lei. „La petrecerile burlăciţelor se câştigă cel mai bine. E-adevărat că preţurile mele sunt mai mici decât ale altora, dar de obicei, la sfârşitul unei petreceri plec acasă cu mai mulţi bani decât cei ce reprezintă tariful normal, pentru că domnişoarele sunt destul de generoase la astfel de momente”, ne-a spus Marius.
 
Noi dăm şi chitanţă
 
Şi cum domnii trebuie să aibă şi ei parte de momentul lor delicios de striptease la petrecerea de dinaintea însurătorii, am căutat şi domnişoare dispuse să-şi dea hainele jos, scoţând piesele vestimentare pe muzică din cea mai lascivă şi provocatoare. Am constatat însă că e mult mai dificil să găseşti fete pentru petrecerea burlacilor decât bărbaţi care fac striptease. După ce am organizat o aşa zisă petrecere pentru prietena mea, atunci când am discutat cu cei de la Events Center le-am spus că am pus un pariu cu viitorul meu soţ. Logodnicul meu mi-ar zis că nu aş fi în stare să-i fac rost de-o domnişoară care să-l încânte la petrecerea burlacilor, aşa că m-am apucat de căutat numerele de telefon. „Noi avem sediul principal în Bucureşti, lucrăm cu domnişoare din toată ţara, dar avem şi fete în Iaşi. E mai greu pentru fete, întrucât ele mereu pleacă şi în alte oraşe, dar în funcţie de când doriţi momentul, putem discuta. Preţurile pornesc de la 120 de euro, plus TVA, pentru că dăm şi chitanţă”, ne-a spus bărbatul de la Events Center.

 

 

Comentarii