Ce să nu porţi niciodată la petrecerea burlăciţelor. Mireasa trebuie să fie centrul atenţiei

vineri, 10 iulie 2015, 18:21
1 MIN
 Ce să nu porţi niciodată la petrecerea burlăciţelor. Mireasa trebuie să fie centrul atenţiei

Sezonul nunţilor este în toi, aşa că ai, probabil, câteva petreceri ale burlăciţelor la care trebuie să mergi. Pentru că singura ta grijă trebuie să fie distracţia, ne-am gândit să îţi spunem ce să nu porţi niciodată la un astfel de eveniment. Îţi va fi, astfel, mai uşor să găseşti ţinuta perfectă!

Distracţia este scopul petrecerii burlăciţelor, aşa că evită să porţi ţinute complicate. Te aşteaptă o noapte în care vei schimba, probabil, mai multe localuri şi vei dansa, iar pantofii înalţi sau rochiile mulate nu îşi au locul.

Evită să porţi bluze foarte decoltate sau fuste foarte scurte. Nu ai cum să te simţi bine într-o astfel de ţinută şi, în plus, vei arăta vulgar.

Nu purta alb! Chiar dacă nu este petrecerea de nuntă, este tot un moment în care mireasa trebuie să fie în centrul atenţiei.

Nu exagera cu accesoriile! Păstrează-ţi ţinuta cât mai simplă! Alege rochii feminine şi lejere, care să nu fie mai scurte de o palmă deasupra genunchiului, fuste lungi sau midi sau chiar blugi. Până la urmă, cel mai important este să te simţi bine!

unica.ro

 

Comentarii