Eveniment

Cele mai bune şi noi tehnici pentru întreţinere corporală doar la Donna Carina

luni, 07 martie 2016, 02:50
7 MIN

DONNA CARINA înseamnă tradiţie, profesionalism şi respect pentru imaginea ta. DONNA CARINA este unul dintre saloanele de înfrumuseţare de prestigiu din Iaşi, cu o tradiţie de peste 15 ani.

Masajul reflexogen

Masajul reflexogen plantar este varianta cea mai folosita si cea mai eficienta. Punctele reflexe sunt situate pe talpi. Se lucreaza cu mâna dar uneori se pot folosi instrumente speciale ce maresc forta apasarii. Sedintele sunt diferentiate dupa afectiune si numarul punctelor de masat. Pe talpa proiectia corpului este simetrica, adica partea dreapta a corpului de la cap pâna la baza corpului este reprezentata pe piciorul drept si partea stânga pe piciorul stâng.

Masajul reflexogen palmar reprezinta masarea punctelor refloxologice din palma care prezinta de asemenea foarte multe zone reflexogene, utilizate în scopuri diagnostice si mai ales terapeutice. Dupa detectarea punctelor sensibile din palma se trece la masarea lor dupa acelasi tipic cu reflexologia plantara, uneori aceste doua tehnici se pot combina. Datorita faptului ca palmele sunt mai des întrebuintate, acestea au o sensibilitate mai redusa si este mai dificil sa realizam un tratament eficient, dar în situatia în care nu putem sa folosim talpa în tratament, vom folosi si alte zone reflexogene.

 

Masajul anticelulitic

 

Celulita este o stare ce se caracterizeaza prin depuneri de tesut adipos (grasime) cu repartizare neuniforma sub piele. Celulita poate apare atat in cazul persoanelor slabe, cat si in cazul persoanelor cu exces ponderal, in cazul acestora din urma celulita este mult mai vizibila. Orice persoana poate avea celulita, indiferent de varsta si sex.

Existenta celulitei se caracterizeaza prin acumularea locala de grasime ceea ce, intr-o prima faza, da pielii un aspect de „coaja de portocala”. In stadiile avansate de celulita denivelarile pielii devin in ce in ce mai vizibile, grasimile acumulandu-se in cantitati mari sub forma de noduli.
Un masaj anticelulitic (masaj anticelulita) are drept scop indepartarea celulitei, remodelarea aspectului tesutului adipos. Dintre remediile naturale impotriva celulitei, masajul anticelulitic ocupa un loc important fiind o posibila rezolvare de care trebuie tinut seama.

Masajul anticelulitic influenteaza metabolismul celular, printr-un consum accelerat de calorii, eliminarea excesului de apa retinuta in tesut, in scopul scaderii in greutate. De asemenea, masajul anticelulitic are ca urmare o imbunatatire a circulatiei sangelui, o activare a sistemului venos in scopul eliminarii mai rapide a reziduurilor metabolice acumulate la nivelul celular, un efect de drenaj limfatic local, in acest fel ameliorandu-se si elasticitatea si tonusul pielii si tesuturilor subcutanate.

Manevrele de masaj anticelulitic sunt locale – doar in zonele afectate (abdomen, fese, picioare, brate), au o viteza sustinuta si alterneaza de la manevre profunde la superficiale, de la manevrele rapide la cele cu efect relaxant, fiind miscari active – pasive si pasive cu rezistenta.Efectul anticelulitic al masajului este amplificat de folosirea unor creme si produse anticelulitice.Frecventa si numarul sedintelor de masaj anticelulitic se stabilesc in functie de gradul de celulita si de excesul ponderal al persoanei.

 

Masajul de  relaxare

 

Masajul de relaxare este cel mai preferat in zilele noastre deoarece la tot pasul intilnim persoane obosite, stresate, extenuate, agitate. Viata agitata din zilele noastre ne face sa nu mai avem timp pentru suficienta destindere, recreare si odihna. Relaxarea este modalitatea de a lasa corpul sa se destinda, sa decontractureze toti muschii voluntari.

Masajul de relaxare prin manevrele lui lente poate decontractura musculatura, detensiona nervii, destinde creierul si elibera contracturile articulare. Ritmul lent, manevrele superficiale si o atmosfera placuta te fac sa iti abandonezi corpul si mintea sa te lasi purtat de o melodie bine aleasa pe alte tarimuri, in alte sfere mai inalte.

Dupa o sedinta de masaj relaxant ai senzatia ca ai dormit o noapte, intreaga esti destins, uiti de oboseala, corpul nu mai este asa greu, iti regasesti forta de a merge mai departe.

 

Masaj cu bete de bambus

 

SCAPĂ DE CELULITĂ! MASAJUL CU BAMBUS ÎNLĂTURĂ ASPECTUL DE COAJĂ DE PORTOCALĂ

Acest masaj este practicat, de mii de ani, în Asia, continentul fascinant şi exotic care a dat omenirii cele mai eficiente metode terapeutice. Preţuit din timpuri străvechi în cultura asiatică, masajul cu beţe de bambus are o multitudine de beneficii: reduce circumferinţa în zonele tratate (abdomen, talie, fese, coapse, picioare, braţe), elimină celulita, tonifiază musculatura, stimulează sistemul limfatic (eliminarea toxinelor) şi circulaţia sangvină, reactivează metabolismul celular, detensionează şi energizează organismul.

Supla si robusta, tija de bambus este un accesoriu de masaj excelent, pentru ca accentueaza puterea miscarilor efectuate de terapeut, fiind mai profund decat un masaj traditional. Betele de bambus sunt special netezite si au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor parti ale corpului. Este intens folosit pentru ridicarea feselor!

Scopurile principale ale masajului cu bambus sunt de a relaxa organismul avand efecte de stretching si calmare, reactivand metabolismul, dar mai ales pentru tratarea celulitei. Masajul cu bambus este unul viguros cu caracteristici de reactivare, stimularea sistemului limfatic si a circulatiei sanguine, eliminarea toxinelor si combaterea stresului,creat special pentru fata si corp.

Dupa o sedinta de masaj cu bete de bambus, intregul corp va fi plin de vitalitate, spre deosebire de masajul de relaxare. Fiind un material pe cat de flexibil, pe atat de ferm, dar usor, si usor manipulabil, tijele de bambus aduc multiple beneficii corpului. Cele mai mari sunt stimularea sistemului limfatic si a circulatiei sanguine, eliminare a toxinelor si de combatere a stresului. Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant si energizant. Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.

 

Tehnologie revolutionara impotriva celulitei

 

Rezultate vizibile inca de la primele sedinte !

Desi rivalizeaza cu chirurgia estetica in rezultate, LPG M6, elimina toate riscurile pe care le implica o astfel de operatie. Endermologia este o terapie relaxanta pentru organism. Este o solutie recomandata pentru toate tipurile de celulita, chiar si in cele mai avansate stadii ale ei, chiar si in cazul adipozitatilor „incapatanate” care refuza sa fie eliminate prin alte metode. Remodeleaza corpul si reduce volumul mobilizand diferite tesuturi in actiunea de eliminare a grasimilor si toxinelor. Endermologia cu LIPO M6 este un tratament modern, non-invaziv si extrem de eficient in combaterea celulitei indiferent de gradul acesteia. Datorita costumului special nu exista riscul de a se sparge vasele capilare si nici de a se produce vanatai.

LPG LIPO M6 este soluţia ideală pentru a scăpa de kilogramele în plus, atât pentru doamne, cât şi pentru domni.
LPG LIPO M6 endermologie reprezinta o tehnologie de remodelare corporala fiind promovata de catre cercetatorii in domeniu ca cel mai eficient tratament in combatere a celulitei.

Principiul de functionare al aparatelor in endermologie este cel al masajului sub presiune – vacuum – aparatul executand miscari de “dute-vino” pe suprafata corpului, in timp ce aspira o portiune de piele intre doua role motorizate. Eficienta endermologiei a fost dovedita in peste 80 de studii cinice, care au aratat posibilitatea acestei terapii de a spori circulatia sangelui si a limfei, de a creste numarul fibroblastelor si de a promova productia de colagen.

Efecte:

LPG LIPO M6 endermologie ofera un masaj deosebit de relaxant, ce ofera pacientilor o stare generala de bine si revitalizare. Insa acesta este un beneficiu minor, pe langa celelalte efecte ale terapiei asupra organismului. Masajul de compresie ajuta la o mai buna irigare a pielii si la activarea lipolizei – arderea grasimilor. Manevrele ritmice stimuleaza fibroblastele, avand ca rezultat  producerea colagenului si a elastinei. Pielea este reintinerita dupa doar 15 sedinte terapeutice.

Endermologia LPG LIPO M6 – tratament pentru celulita

Prin masaj se realizeaza desprinderea “cocoloaselor” formate in tesutul adipos si ameliorarea aspectului de “coaja de portocala” al pielii. Totodata se activeaza circulatia fluidelor  – sange si limfa – in organism, fapt foarte benefic pentru celulita. Un minim de sedinte necesare pentru ameliorarea celulitei este 20, cate o sedinta pe saptamana.

Endermologia LPG LIPO M6 – tratament cosmetic

Masajul endermologic pentru fata si decolteu, prin vacuum si stimulare ritmica, ofera schimbari vizibile in textura pielii. Masajul realizeaza drenajul limfatic, stimularea fibroblastelor si relaxarea musculara. Endermologiei in cosmetica se adreseaza urmatoarelor aspecte: ten acneic, pori mariti, congestia sinusurilor, piele matura cu riduri, ten cu aspect tern, contururi faciale lasate.

Alte beneficii ale endermologiei:

   – Ameliorarea spasmelor si durerilor musculare.
   – Promovarea circulatiei sanguine si limfatice – circulatia sangelui este accelerata cu pana la 4 ori, timp de 6 ore dupa sedinta de endermologie, iar cea limfatica cu pana la 3 ori, timp de 3 ore dupa incheierea sedintei.
    – Reducerea dimensiunilor corpului – remodelare corporala.
    – Tonifierea pielii.
    – Activeaza metabolismul.

Cum se realizeaza:

LPG LIPO M6 endermologia este o terapie ce faciliteaza detoxifierea organismului si din acest motiv este esential ca pacientul sa bea o cantitate suficienta de apa inainte si dupa tratament. O sedinta de endermologie dureaza intre 30 de minute, iar pentru rezultate excelente sunt necesare 10 – 20 de sedinte,de trei pe saptamana. Pentru efectuarea masajului endermologic, pacientul trebuie sa poarte un costum subtire si mulat, ca un ciorap, care ii cuprinde tot corpul. Masajul trebuie sa acopere tot corpul, insistandu-se doar pe zonele cu probleme. Pentru rezultate optime, endermologia trebuie completata cu o dieta echilibrata si un program de exercitii fizice periodice.

Pe langa cele mentionate mai sus, exista si alte aparate de slăbire si întretinere corporala.

Rezervari Palas Mall – 0748 284 343, donnacarinapalas@yahoo.com

Rezervari Iulius Mall – 0742 836 185              

Rezervari Copou – 0722 666 166         
Bulevardul Copou nr. 25
contact@donnacarina.ro

www.donnacarina.ro

Comentarii