Centrul de Excelenţă din Iaşi caută mici genii în matematică

miercuri, 21 septembrie 2016, 01:53
1 MIN
 Centrul de Excelenţă din Iaşi caută mici genii în matematică

Admiterea la Centrul de Excelenţă începe anul acesta pentru clasele a III-a şi a IV-a, la disciplina matematică. Testarea pentru admitere are loc sâmbătă, 1 octombrie, la ora 9, la Colegiul Naţional „Costache Negruzzi” din Iaşi, durata probei fiind de 90 de minute. Înscrierea elevilor se face la secretariatul colegiului unde se dă proba, în perioada 26-30 septembrie, între orele 13 şi 15. 

Fişa de înscriere poate fi descărcată de pe site-urile www.isjiasi.ro şi www.colegiulnegruzzi.ro. Fişa mai poate fi găsită şi la secretariat, atunci când mergeţi să vă înscrieţi copiii. În cadrul CEX, la matematică se vor constitui câte două grupe la fiecare nivel, formate din câte 24 de elevi, coordonatorul disciplinei pentru învăţământul primar fiind profesorul Adrian Zanoschi. Rezultatele iniţiale se vor afişa pe site-ul colegiului/avizierul şcolii, sâmbătă, după ora 18, iar contestaţiile se pot depune luni, 3 octombrie, între orele 10 şi 12.  Rezultatele finale vor fi afişate tot luni, după ora 16. Elevii admişi sunt aştepaţi marţi, 4 octombrie, la ora 16.30, în Amfiteatrul Colegiului Naţional „Costache Negruzzi” pentru începerea cursurilor.

„Menirea şcolii este să deschidă drumul învăţării, să modeleze personalităţi creative, autonome, integrate în lumea complexă şi imprevizibilă în care trăim. Prin Centrul de Excelenţă, ISJ Iaşi îşi exprimă susţinerea faţă de cadrele didactice care se implică cu dăruire în pregătirea complexă, pentru performanţă, şi faţă de elevii dotaţi şi pasionaţi, cu putere de muncă, cu disponibilitate pentru efort intelectual susţinut, care îşi doresc rezultate notabile la concursuri şi olimpiade şcolare”, a precizat Camelia Gavrilă, inspector şcolar general.

 

Comentarii