Cinci persoane rănite grav după o bătaie generalizată în comuna Scânteia

vineri, 17 iulie 2015, 01:56
2 MIN
 Cinci persoane rănite grav după o bătaie generalizată în comuna Scânteia

O bătaie sîngeroasă a avut loc aseară în satul Boroseşti din comuna Scînteia. Cinci persoane, printre care trei fraţi, au ajuns la spital în stare gravă după ce au fost înjunghiaţi cu cuţitele de un grup de tineri cu care au intrat în conflict.

 

Evident, disputa a avut loc după ce participanţii au servit din belşug băuturi alcoolice la un bar din localitate. Iniţial, localnicii care au sunat la 112 au spus că sunt numai doi răniţi grav, respectiv fraţii Florin Tăgarcea, în vârstă de 48 de ani şi Costel, în vârstă de 39 de ani. Cei doi erau în stare gravă, fiind înjunghiaţi în abdomen.
 
Ei au fost transportaţi la UPU din cadrul Spitalului "Sfântul Spiridon" unde au fost introduşi direct în operaţie. Ulterior, localnicii au sunat la 112 şi au precizat că mai sunt şi alţi trei răniţi. Pentru aceştia au fost trimise suplimentar alte trei ambulanţe. Printre aceştia, se afla şi un tînăr în vârstă de 30 de ani, frate cu ceilalţi doi răniţi grav, care fusese şi el tăiat cu cuţitul. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii care au început cercetările. "Mai multe persoane au ajuns la spital în urma unei altercaţii între mai mulţi tineri. Cercetările vor continua pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc conflictul apoi vor fi luate măsurile care se impun", a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvînt al Poliţiei.
 

 

Comentarii