Concubini anchetaţi după ce copilul lor a intrat din senin în moarte cerebrală

vineri, 02 august 2013, 01:50
1 MIN
 Concubini anchetaţi după ce copilul lor a intrat din senin în moarte cerebrală

Bărbatul acuzat că a băgat un copil de cinci ani în moarte cerebrală a avut discernământ şi a fost audiat ieri de procurori.

Ionel Totoi a fost preluat ieri dimineaţă de la Spitalul de Psihiatrie „Socola“ din Iaşi, acolo unde a fost internat la începutul acestei săptămâni. O echipă de specialişti l-au supus unei expertize, care a relevat că are discernământ şi poate răspunde penal pentru faptele care i se impută. Bărbatul este cercetat pentru tentativă la omor deosebit de grav, fiind bănuit că l-ar fi bătut cu sălbăticie pe fiul de cinci ani al concubinei sale, motivul fiind, se pare, acela că nu ar fi stat la tuns.

El a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunal, acolo unde a fost audiat timp de mai multe ore. Până la închiderea ediţiei, anchetatorii nu emiseseră o ordonanţă de reţinere împotriva lui Totoi. La audieri a ajuns ieri şi concubina acestuia, mama micuţului. Andrei C. a ajuns la spital pe 30 iulie, atunci când se afla la bunici şi a căzut deodată din picioare. După ce a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD, medicii au observat că băieţelul avea mai multe leziuni pe corp, cele mai recente fiind chiar din ziua în care i s-a făcut rău. El se află acum internat la Spitalul de Pediatrie „Sfânta Maria“ din Iaşi, fiind de atunci în moarte cerebrală.

Comentarii