Copil de 8 ani agresat sexual de un altul de 15 ani violat şi el cândva

duminică, 28 aprilie 2013, 07:59
2 MIN
 Copil de 8 ani agresat sexual de un altul de 15 ani violat şi el cândva

Cel mic a reuşit să scape de viol opunându-se atât cât a putut. Agresorul violat a fost trimis în judecată.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au trimis în judecată un băiat de 15 ani, pe care îl acuză de tentativă la viol şi corupţie sexuală.

Dumitru C. a ajuns prădător sexual după ce, în trecut, pe când avea doar zece ani, a fost el însuşi obligat să întreţină raporturi sexuale de un băiat mai mare. În vara anului trecut, Dumitru C., despre care procurorii susţin că ar avea probleme psihice, s-a întâlnit cu minorul Marian în comuna Popricani şi i-a spus să meargă împreună cu el în pădure pentru a aduna nuci. După ce au ajuns acolo, într-un loc ferit de lume, adolescentul l-a lovit pe băiatul de opt ani cu pumnii peste faţă, după care a încercat să-l violeze. Nu a putut întreţine raporturi sexuale cu copilul pentru că acesta a început să se zbată şi să ţipe din toţi rărunchii. În acel moment, Dumitru C. s-a masturbat în faţa şcolarului. După ce au plecat de acolo, agresorul l-a ameninţat pe Marian că îi va face rău dacă va povesti cuiva. Scena s-a repetat câteva luni mai târziu, în luna septembrie. La fel ca şi prima dată, Dumitru C. l-a luat pe minor, prin ameninţări, în pădure, acolo unde l-a lovit şi încercat să-l violeze. Victima l-a implorat să o lase în pace, aşa că băiatul de 15 ani s-a masturbat încă o dată în faţa sa şi l-a lăsat să plece. Vestea a ajuns până la urmă la urechile mamei lui Marian, care a sunat la 112 şi a anunţat Poliţia.

În faţa anchetatorilor, Dumitru C. şi-a recunoscut vina. Procurorii au concluzionat că acesta are un profil psihologic de tip agresiv. Pe când avea 10 ani, Dumitru C. a fost convins de un băiat cu patru ani mai mare să îi facă sex oral. Scena a fost filmată cu un telefon mobil şi transmisă mai departe colegilor de clasă.

Comentarii