Crăciun în Bucovina, cu bucate tradiţionale şi vizite la mănăstiri, de la 655 lei sejurul

sâmbătă, 13 decembrie 2014, 17:01
2 MIN
 Crăciun în Bucovina, cu bucate tradiţionale şi vizite la mănăstiri, de la 655 lei sejurul

Turiştii care vor să îşi petreacă sărbătorile în Bucovina sunt îmbiaţi cu bucate tradiţionale, vizite la mănăstiri, plimbări cu sănii trase de cai, masaj sau baie cu lapte şi miere. Preţurile pornesc de la 655 de lei pentru trei nopţi de cazare şi ajung până la 3.000 de lei la hotel de patru stele.

Multe dintre pensiunile şi hotelurile din Bucovina au pachete turistice de Crăciun şi de Revelion vândute încă din luna septembrie, însă există şi unităţi de cazare care mai au oferte disponibile.

Ofertele turistice includ, pe lângă cazare şi masă, şi pachete SPA, cu masaj, hidromasaj, saună sau salină.

La o pensiune de patru margarete din Dorna Candrenilor, pachetul turistic de Crăciun costă 1.000 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare, cu demipensiune, program de colinde, prânz barbeque, foc de tabără, plimbare cu sania, program cu cor de colinde, dar şi acces la piscină, saună, salină, jacuzzi sau la sala de fitness.

La aceeaşi pensiune, de Revelion, pentru patru nopţi de cazare tariful este de 2.000 de lei de persoană, iar turiştii beneficiază de SPA, plimbări cu sania trasă de cai, petreceri în noaptea de Revelion şi în seara de 1 ianuarie cu program artistic, foc de artificii, DJ şi jocuri interactive.

Turiştii care vor merge la Vatra Dornei se pot caza la un hotel de patru stele care oferă de Crăciun pachete de trei sau cinci nopţi de cazare cu demipensiune la preţuri cuprinse între 655 de lei şi 1.408 lei, fiind inclus şi accesul la un centru SPA.

La acelaşi hotel, oferta de Revelion cu patru nopţi de cazare şi mic dejun inclus este cuprinsă între 1.250 de lei şi 1.872 de lei. Preţurile diferă în funcţie de opţiunile turiştilor, masa festivă dintre ani costând 350 de lei. De asemenea, turiştii pot beneficia, contra cost, şi de masaj terapeutic, hidromasaj cu alge marine, masaj de relaxare sau masaj cu uleiuri esenţiale şi baie cu lapte şi miere şi împachetări cu argilă.

La un alt hotel de patru stele din Vatra Dornei, pachetul turistic de Revelion pentru cinci nopţi de cazare cu demipensiune costă între 2.340 de lei şi 2.640 de lei de persoană, turiştii beneficiind de plimbare cu telescaunul şi grătar pe platoul alpin de unde începe pârtia, de cină festivă de Revelion şi de carnaval de 1 ianuarie cu program artistic. Totodată, turiştii pot avea acces la piscină, saună finlandeză, sauna umedă şi sală de fitness.

La un hotel de patru stele din Gura Humorului, preţul unui pachet turistic de Crăciun care include patru nopţi de cazare cu demipensiune, grătar în aer liber şi berbecuţ la proţap variază între 1.400 de lei şi 1.900 de lei de persoană. Pentru Revelion turiştii trebuie să plătească între 2.000 şi 3.000 de lei de persoană pentru patru nopţi de cazare cu demipensiune. Oferta include participare la tăierea porcului, o serbare câmpenească cu grătare şi balmoş, foc de tabără şi un spectacol cu formaţii artistice bucovinene. (Mediafax)

Comentarii