CSMS vizează trei puncte în partida de mâine, de la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul

vineri, 24 octombrie 2014, 01:43
3 MIN
 CSMS  vizează trei puncte în partida de mâine, de la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul

 

 
CSMS Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă, la care au participat antrenorul principal, Nicolo Napoli, şi jucătorii Lucian Cristian Munteanu şi Alexandru Ţigănaşu. Cei trei au anunţat că obiectivul echipei pentru meciul de mâine, de la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul, din etapa a XII-a a Ligii I de fotbal, este victoria. “Va fi un meci foarte greu, însă încercăm să facem un joc bun şi să câştigăm. Avem mai mulţi jucători indisponibili, însă cei care intră trebuie să dea sută la sută. Avem o diferenţă de şapte puncte faţă de primul loc neretrogradabil, mai avem şase meciuri, trebuie să facem cât mai mult. Cu Ceahlăul, Rapid şi Craiova trebuie să facem minimum 5-6 puncte. Avem nevoie de 42-43 de puncte pentru a ne salva. Grupul răspunde bine, ne simţim bine, încercăm să câştigăm. Nu prea avem soluţii în atac, însă multe echipe din Europa joacă fără atacanţi, doar cu mijlocaşi ofensivi. Eu voi lua decizia dacă vom face la fel sâmbătă” a spus tehnicianul, exprimându-şi speranţa că Wesley, care nu s-a antrenat ieri, nu se va adăuga grupului absenţilor la meciul de sâmbătă.
Afectat de situaţia echipei, Munteanu speră ca un rezultat pozitiv la Piatra Neamţ să deblocheze situaţia existentă la CSMS: “Efectiv nu ştiu ce se întâmplă cu noi. Înaintea începerii campionatului, eram convins că vom termina pe locul IX, însă nu am câştigat niciun meci din unsprezece, situaţie cu care nu m-am întâlnit în cariera mea. Am auzit de la foştii colegi că Iaşul a bătut în urmă cu 8 ani pe Ceahlăul cu 4-0 într-un moment delicat. Noi sperăm să batem cu 1-0. Mergem cu gândul doar la victorie, suntem încrezători că putem să o obţinem. Suntem un grup unit, nu renunţăm la luptă. Dacă batem la Piatra Neamţ şi la Rapid, situaţia se va schimba radical”. Pe aceeaşi lungime de undă a fost şi Ţigănaşu: “Nu regret faptul că am plecat de la Astra să vin la Iaşi, chiar dacă echipa e în situaţia în care este. Poate la Astra nici nu jucam… Avem nevoie de o victorie pentru a ne recăpăta încrederea. Eu cred că putem învinge la Piatra Neamţ”.
Partida dintre Ceahlăul şi CSMS va începe la ora 16:00.
 
 
Bilete pentru meciul cu Steaua
 
Conducerea CSMS Iaşi a anunţat preţul biletelor de intrare la meciul cu Steaua Bucureşti, din Cupa României, care se va disputa marţi, 28 octombrie, pe stadionul “Emil Alexandrescu”. Un tichet costă: 20 lei (la peluze), 40 lei (tribunele A şi B), 60 lei (tribunele 0A şi 0B), 80 lei (tribuna 0). Biletele se vor distribui duminică şi luni, între orele 10 şi 16, dar şi în ziua meciului, de la ora 10 până la începerea partidei (ora 20:30), la casele din jurul stadionului.

 

 

Comentarii