Cum arată şcoala Seven Hills, singura din regiune cu predare în engleză (FOTO)

joi, 26 iunie 2014, 15:04
1 MIN

Părinţii pot merge astăzi de la ora 11 să viziteze noua şcoală ce se va deschide din toamnă în Complexul Palas, în clădirea United Business Center 2, unde ocupă întreg etajul 3.

Seven Hills este prima şcoală exclusiv în limba engleză care îşi deschide porţile în regiunea de nord-est a ţării şi are autorizare din partea Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar, ceea ce va permite echivalarea studiilor în sistemul de învăţământ românesc. Şcoala a obţinut şi acreditarea din partea Consiliului Şcolilor Britanice Internaţionale şi va funcţiona după tiparul şcolii Cambridge.

„Colectivele claselor vor fi de 15 – 18 elevi, pentru ca fiecare copil să beneficieze de întreaga atenţie a cadrelor didactice. Acest lucru va permite ca dezvoltarea elevilor să fie în concordanţă cu abilităţile, capacităţile şi aptitudinile care îi definesc. Pe lângă programul academic obligatoriu, susţinut de profesori vorbitori nativi de limbă engleză şi cadre didactice de elită din Iaşi, elevii vor lua masa de prânz şi vor avea timp de odihnă. În plus, aceştia vor participa la activităţi extraşcolare şi cluburi variate, vor cânta în orchestra şcolii, vor practica sporturi individuale şi de echipă şi vor merge în excursii tematice“, a declarat Liliana Romaniuc, directorul şcolii. Astfel, la această şcoală va funcţiona o grupă de grădiniţă, o clasă pregătitoare, clasa a V-a şi clasa a IX-a.

Comentarii