Cupa Unirii a rămas la Iaşi

luni, 18 ianuarie 2016, 02:43
3 MIN
 Cupa Unirii a rămas la Iaşi

 Finala competiţiei de minifotbal, girată de foştii mari fotbalişti Giancarlo Antognoni şi Ilie Balaci, s-a disputat între două echipe ieşene

 
Echipa Premiersoft Auto Driver Iaşi a câştigat ediţia a VI-a a Cupei Unirii la minifotbal, disputată în acest week-end pe terenurile Magic din Campusul Tudor Vladimirescu. . După o luptă strânsă, Auto Driver s-a impus în finală cu scorul de 2-1 (1-1) în faţa unei alte formaţii ieşene, Imperium EBS, golurile fiind marcate de Bogdan Chiper şi Radu Pisică, respectiv Ciprian Brighiu. Pe locul 3 s-a clasat echipa Tazzmanschaft Bucureşti, iar pe 4 – Neatza şi Prietenii Bucureşti. în semifinale, Premiersoft Auto Driver a învins cu 3-0 echipa Tazzmanschaft, în timp ce Imperium EBS s-a impus cu 3-0 la masa verde în faţa echipei Neatza şi Prietenii. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost egal, 1-1, iar la loviturile de departajare s-a ajuns la scorul de 7-7, moment în care bucureştenii s-au retras de pe teren după ce arbitrul a dictat repetarea unei lovituri a echipei ieşene. Conform regulamentului, arbitrul a decis ca echipa Imperium EBS să câştige la masa verde cu scorul de 3-0.  Festivitatea de premiere a fost oficiată de Giancarlo Antognoni, Ilie Balaci, Sorin Iacoban, Dan Cojocaru şi Paul Costaş. în afara trofeelor şi a diplomelor acordate primelor patru clasate, au mai fost acordate următoarele premii:
 
Cel mai bun jucător al turneului: Vincent Toma (Neatza şi Prietenii Bucureşti)
Cel mai bun portar: Bogdan Rădulescu (Tazzmaschaft Bucureşti)
MVP-ul finalei: Ciprian Brighiu (Imperium EBS Iaşi)
Premiul fair-play: echipa Colosseum 2005 Iaşi
Premii de excelenţă: Giancarlo Antognoni şi Ilie Balaci
Diplome de excelenţă pentru susţinerea minifotbalului: primarul Mihai Chirica şi deputatul Sorin Iacoban.
 
Antognoni mai crede în Mutu
Prezent la Iaşi, cu ocazia Cupei Unirii la minifotbal, fosta glorie a Fiorentinei şi a fotbalului italian, Giancarlo Antognoni, a declarat că Adrian Mutu ar putea să revină la echipa naţională, chiar dacă vârsta nu mai este un atu pentru el. "Am auzit că Adrian Mutu vrea să revină în echipa naţională a României pentru Campionatul European, dar nu ştiu dacă va reuşi. Mutu poate reveni la naţională, deşi vârsta nu e de partea lui. S-au mai văzut cazuri de fotbalişti care au revenit după vârsta de 30 de ani. Depinde foarte mult de el să poată reveni. El este foarte iubit la Fiorentina, unde a rămas în inimile suporterilor prin evoluţiile şi golurile sale. A făcut meciuri foarte bune, a dat goluri, iar fanii nu uită asta", a spus Antognoni. Fostul fotbalist italian consideră că Italia poate ajunge cel puţin în semifinale la Euro-2016: "România şi Italia sunt calificate la Euro, iar eu mi-aş dori o confruntare între cele două echipe în fazele superioare. România poate merge în optimi şi mai departe, iar Italia cred că poate emite pretenţii la o semifinală sau chiar la marea finală".(MEDIAFAX)
 
 

Comentarii