Daţi idei Primăriei pentru zona din faţa Palatului! CONCURS de IDEI

vineri, 19 august 2016, 02:01
1 MIN
 Daţi idei Primăriei pentru zona  din faţa Palatului! CONCURS de IDEI

A fost lansat un concurs de soluţii pentru a amenaja locul în care acum este parcare 

Primăria caută idei pentru amenajarea zonei din faţa Palatului Culturii, unde în prezent funcţionează o parcare. În acest sens, municipalitatea a lansat un concurs de soluţii, documentaţia tehnică fiind fina­li­zată zilele trecute.

Potrivit primarului Mihai Chirica, imediat după ce concursul de idei va fi publicat în Sistemul Electronic pentru Achiziţii Publice (SEAP) cei interesaţi vor putea veni cu propuneri. „Documentaţia a fost finalizată, aşteptăm publicarea în SEAP. Vom avea şi alte concursuri: este vorba despre terenul care s-a eliberat din zona fostului bazar, pe care l-am scos la acelaşi concurs de idei, iar Parcul Tineretului, de lângă Biblioteca Centrală Universitară, va deveni Parcul Ferdi­nand. Sperăm să se-ntâmple foarte repede această procedură“, a precizat ieri primarul Iaşului.

În pre­zent, în zona din faţa Palatului Culturii funcţionează o parcare administrată de Palas, în baza unei înţelegeri cu municipalitatea, o parte dintre locuri fiind rezervate pentru angajaţii Complexului Muzeal Naţional „Moldova“. În total, în zonă sunt peste 150 locuri de parcare.

Comentarii