Deputatul Daniel Oajdea a intrat ieri cu maşina într-un copac

joi, 08 august 2013, 01:50
2 MIN
 Deputatul Daniel Oajdea a intrat ieri cu maşina într-un copac

Oajdea susţine că a încercat o depăşire şi a fost nevoit să ocolească un vehicul care s-a băgat în faţa sa. O angajată a cabinetului parlamentar a fost rănită uşor.

Deputatul PPDD Daniel Oajdea a fost implicat ieri, la orele prânzului, într-un accident uşor petrecut pe raza localităţii Ciorteşti, în apropiere de graniţa cu judeţul Vaslui. Incidentul rutier s-a soldat cu rănirea uşoară a unei tinere de 26 de ani, angajată a lui Oajdea la cabinetul său parlamentar. Aflat la volanului unui Volkswagen Passat, Oajdea a încercat să intre într-o depăşire într-o zonă în care, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Iaşi, această manevră este permisă. În faţa vehiculului deputatului, o şoferiţă a intrat şi ea în depăşire, fără a se asigura şi fără a semnaliza.

„În acel moment, pentru a evita o coliziune cu maşina din faţa mea, am tras şi eu mai tare stânga de volan, moment în care m-am lovit iniţial de un cap de pod, după care am intrat cu maşina într-un copac“, ne-a povestit Oajdea.

La faţa locului au ajuns în scurt timp o echipă a Poliţiei Rutiere, dar şi un echipaj al SMURD care a preluat tânăra şi a dus-o la spital pentru investigaţii. „În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerei de 26 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză s-au întocmit acte premergătoare, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului şi luării măsurilor legale care se impun“, a menţionat Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Daniel Oajdea a mai spus că şoferiţa a cărei maşină s-a ivit în faţa sa în timpul depăşirii a plecat de la locul accidentului. În maşina deputatului se mai afla o altă angajată de la biroul parlamentar al lui Oajdea, care însă nu a suferit răni. Parlamentarul PPDD a mai precizat că maşina sa a fost avariată aproape în totalitate.
 

Comentarii