Descoperire macabră în toaleta unui dispensar. Cardiacă găsită moartă

vineri, 11 octombrie 2013, 18:26
2 MIN
 Descoperire macabră în toaleta unui dispensar. Cardiacă găsită moartă

O femeie de 74 de ani din municipiul Sibiu, cu probleme cardiace, a fost găsită moartă, vineri, în toaleta unui dispensar din oraş, de unde îşi luase o reţetă, după ce, iniţial, familia ei o dăduse dispărută, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Silviu Albişor, a declartat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că instituţia a fost solicitată să intervină la Dispensarul Cedonia din municipiul Sibiu, unde o femeie era blocată în baie.

"Un echipaj şi maşina de descarcerare s-au deplasat la Dispensarul Cedonia, la un caz medical, o femeie blocată în baie. Când s-a ajuns la faţa locului, s-a constatat că femeia este decedată", a declarat Silviu Albişor.

Rudele femeii au sosit imediat la faţa locului şi au povestit că aceasta fusese la dispensar, în cursul zilei de joi, pentru a-şi ridica o reţetă, fiind cardiacă.

"Când am văzut că nu se întoarce am căutat-o peste tot. Am venit prima dată aici şi doamna doctor ne-a spus că a fost la ea şi că i-a făcut reţeta, dar că a plecat pe picioarele ei, fără a da semne că-i este rău. Nu ne-am gândit să căutăm în toaletă", a declarat presei, nora victimei.

Potrivit acesteia, cel mai probabil, femeii i s-a făcut rău şi a intrat la toaletă, unde a şi decedat.

Femeia de serviciu a dispensarului a afirmat că a încercat în cursul serii de joi uşa toaletei, dar pentru că era încuiată nu a insistat.

Vineri, aceeaşi femeie de serviciu a alertat autorităţile când i s-a părut că vede umbra femeii pe jos în toaletă.

Familia femeii spune că "nu este admisibil" ca în toaleta unei instituţii sanitare să nu se curăţe timp de aproape 24 de ore şi, mai mult, nimeni să nu-şi dea seama că acolo i s-a făcut rău cuiva.

Reprezentanţii Poliţiei Sibiu şi cei ai Direcţiei de Sănătate Publică au deschis anchete în acest caz.

Comentarii