Din teribilism şi inconştienţă: Adolescentul care a tras un om în ţeapă va sta 15 ani închis

marți, 18 noiembrie 2014, 02:57
1 MIN
 Din teribilism şi inconştienţă: Adolescentul care a tras un om în ţeapă va sta 15 ani închis

Judecătorii ieşeni au respins definitiv cererea de revizuire a unui adolescent din Târgu Fru­mos acuzat de o faptă abominabilă, prin care a provocat decesul unui cerşetor.

Mi­hai Bo­dros va petrece astfel urmă­torii 15 ani într-un centru de detenţie pentru minori, după ce a fost acuzat de omor. El a fost protagonistul unei scene desprinse din filmele horror după ce, în primăvara anului trecut, a introdus un băţ de salcâm în anusul unui cerşetor, cauzându-i acestuia decesul.

Adolescentul a mai fost obligat şi la plata unor despăgubiri consistente. Spitalele care l-au tratat pe cerşetor vor trebui să primească suma totală de 60.000 de lei, în timp ce statul, suma de 40.000 de lei, drept cheltuieli judiciare.

Potrivit procurorilor, în noaptea de 27/28 aprilie 2013, cerşetorul Constantin M. dormea când a fost observat de patru tineri, printre care şi agresorul. Aceştia se aflau în stare de ebrietate. Mihai B. a zărit pe caldarâm un băţ de salcâm de 70 de centimetri, pe care l-a luat şi l-a introdus în anusul victimei, lovindu-l mai apoi cu pumnul. Vreascul i-a străpuns organele interne victimei şi a ieşit prin zona claviculei. Cerşetorul a murit mai apoi în spital.
 

Comentarii