Doliu la Inspectoratul Scolar Judetean Iasi. S-a stins din viata inspectorul scolar Nicu Miron

marți, 28 mai 2013, 01:50
1 MIN
 Doliu la Inspectoratul Scolar Judetean Iasi. S-a stins din viata inspectorul scolar Nicu Miron

          În aceste clipe de durere pe care ne-a provocat-o în suflete disparitia, în urma unei suferinte fatale, a d-lui profesor  Nicu  MIRON, echipa Inspectoratului Şcolar Judetean Iaşi este alături de familia îndoliată si, asemeni tuturor celor care l-au cunoscut, l-au pretuit si l-au iubit, îi transmite sincere condoleante. 

          Profesor eminent de matematică la Colegiul National „Emil Racovită”, inspector de specialitate la Inspectoratul Şcolar Judetean, prof. Nicu MIRON a reprezentat un autentic reper valoric, ale cărui calităţi morale, profesionale si manageriale deosebite, reflectate în performantele elevilor Domniei sale, precum si ale comunitătii profesorilor de matematică din Iasi au fost completate de virtuţi umane alese: sensibilitate, generozitate, colegialitate, devotament familial, însemne ale unei personalităţi distinse.

Aceste grele momente prin care trecem cu toţii ne îndeamnă la meditaţie. Ne amintim că timpul nu trece niciodată, noi trecem prin timp. Pentru d-l profesor MIRON timpul trecerii  noastre efemere s-a oprit, dar el va trăi veşnic în sufletele elevilor săi, ale colegilor, ale celor care l-au cunoscut şi apreciat.”
          Dumnezeu să-l odihnească în pace si să-i lumineze drumul în eternitate!
 
Conducerea ISJ Iaşi

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii