Două găşti rivale s-au bătut aseară şi şi-au distrus maşinile în faţa unui bar din Galata

marți, 11 noiembrie 2014, 10:34
1 MIN
 Două găşti rivale s-au bătut aseară şi şi-au distrus maşinile în faţa unui bar din Galata

Aseară, în jurul orei 19:00, pe strada Văleni din Galata, pe drumul spre Miroslava, două găşti rivale s-au întâlnit într-un bar. Trei-patru tineri veniseră cu un Logan, iar alţii trei-patru cu un BMW. Aceştia au început să se înjure reciproc, iar în câteva clipe s-au şi luat la bătaie.

Trei tineri au scos nişte pari şi au început pur şi simplu să lovească maşinile, spărgând parbrizele, făcând praf portierele. Tânărul care a fost cel mai tare rănit în urma altercaţiei a sunat într-un final la 112 şi a chemat poliţia.

Agenţii au ajuns când totul era distrus. "Poliţiştii au fost sesizaţi la ora 19:40 despre existenţa unui conflict, unde două persoane şi-au adresat injurii în faţa unui bar. În acest caz a fost deschis dosar penal entru distrugere. Urmează ca o parte dintre persoane să facă plângere pentru lovire şi alte violenţe", a declarat Anca Vâjiac, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Iaşi.

Tinerii care veniseră cu autoturismul Logan la bar spun că membrii găştii rivale le-au furat din maşină 100 euro.

Trei persoane au fost transportate ieri seară la spital de o ambulanţă, având traumatisme, dar niciuna nu a rămas internată.

Comentarii