Două semne de întrebare: Caparco şi Liviu Mihai, în pericol de a rata cantonamentul din Antalya

marți, 20 ianuarie 2015, 02:49
2 MIN
 Două semne de întrebare: Caparco şi Liviu Mihai, în pericol de a rata cantonamentul din Antalya

CSMS Iaşi a început săptămâna în forţă. Ieri, stafful tehnic condus de Nicolo Napoli a programat două antrenamente, ritmul urmând a fi păstrat şi astăzi şi mâine.

Joi, după o şedinţă de pregătire, care va avea loc în cursul dimineţii, o delegaţie a CSMS se va deplasa spre Bucureşti. A doua zi, echipa ieşeană va zbura spre Antalya, unde se va derula un cantonament de trei săptămâni, perioadă în care sunt programate şi mai multe meciuri amicale.

Componenţa delegaţiei care va merge în Turcia va fi definitivată în zi­lele următoare, în funcţie şi de achiziţiile care vor fi făcute. Dintre jucătorii care se pregătesc acum în Copou, în afara juniorilor şi a lui Călugăru şi Crenganiş, pe care Iaşul vrea să-i împrumute, incertă rămâne situaţia lui Enescu, fotbalist care se află în probe, precum şi a altor doi jucători care au evoluat şi în sezonul trecut la echipa ieşeană, Alessandro Caparco şi Liviu Mihai.

Caparco este singurul component al lotului care nu a acceptat reducerea salarială de 25% aplicată de conducerea grupării din Copou la sfârşitul turului. Deşi nu s-a recunoscut oficial, italianul a fost ameninţat că va rămâne acasă dacă nu se aliniază politicii clubului. În ceea ce-l priveşte pe Liviu Mihai, acesta a simţit dureri atunci când a lucrat cu mingea. Drept urmare, conducătorii clubului au decis să-l trimită pe fotba­list la un control în Germania, ţară unde a fost ope­rat spre sfârşitul anului trecut. În cazul în care medicii vor decide că Mihai va trebui să lipsească mai mult timp, Napoli îl va lăsa acasă pe fotba­list, pentru a se recupera.

Reamintim, Liviu Mihai s-a accidentat în etapa a doua a turului şi nu a mai evoluat apoi deloc, şefii clubului sperând că fotbalistul va fi apt pentru retur.

Comentarii