Droguri trimise printr-o firmă internaţională de curierat din Canada, găsite la Iaşi

sâmbătă, 23 ianuarie 2016, 03:30
1 MIN
 Droguri trimise printr-o firmă internaţională de curierat din Canada, găsite la Iaşi

Două persoane au fost reţinute în acest caz.

Procurorii Direcţiei de In­vestigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) au identificat un colet cu droguri ce ajunsese în mu­nicipiul nostru din Canada.

An­chetatorii ieşeni l-au prins în flagrant pe Alin Bogdan Vintilă imediat după ce acesta primise stupefiantele printr-o firmă de curierat internaţional. În colet se afla cantitatea de 500 de grame de canabis şi ajunsese în Iaşi pe ruta Canada – Germania. Un alt bărbat implicat în acest caz este Adrian Neamţu, ce a intrat şi el în vizorul anchetatorilor.

„În urma efectuă­rii percheziţiilor domiciliare la locuinţele inculpatului V.A.B au fost găsite importante sume bă­neşti în lei şi valută şi cantitatea de 10 grame canabis, iar la lo­cuinţa inculpatului N.A a fost găsită şi ridicată cantitatea de 172 grame canabis, droguri de risc deţinute de inculpaţi în ve­derea comercializării pe piaţa ilicită de pe raza municipiului Iaşi“, au precizat reprezentanţii DIICOT.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ieri-seară se aflau la Tribunalul Iaşi, unde se judeca dacă vor fi sau nu arestaţi preventiv.

Comentarii