ADVERTORIAL

Echipament GREEN MACHINE 414: ideal pentru curăţenia stradală şi a parcurilor

vineri, 24 aprilie 2015, 01:50
3 MIN
 Echipament GREEN MACHINE 414: ideal pentru curăţenia stradală şi a parcurilor

Extrem de productiv şi uşor de manevrat, acesta este destinat efectuării lucrărilor de măturare şi aspirare a zonelor de parcări, parcuri, alei pie-tonale, pieţe. Cu un sistem de filtrare a prafului în două etape şi cu un consum redus de combustibil, Echipamentul GREEN MACHINE 414 face parte din gama produselor prietene cu mediul prezentate vizitatorilor de Compania Grădinariu la Târgul Romenvirotec.

Echipamentul Green Machine 414, ideal pentru curăţenia stradală şi a parcurilor, este un alt produs de linie ecologică prezentat la standul Companiei Grădinariu de Târgul Romenvirotec care se desfăşoară zilele acestea la Bucureşti. Până pe 25 aprilie cei care vor vizita standul Firmei Grădinariu de la Romenvirotec – Pavilion C2, Stand 12-14 sau standul exterior din faţa Pavilionului C – vor putea asista la demonstraţii şi prezentări despre produsele prietene cu mediu ale companiei.

Din această gamă de produse inovatoare, calitative, ecologice dar şi eficiente, face parte şi echipamentul Green Machine 414. Extrem de productiv şi uşor de manevrat, acesta este destinat efectuării lucrărilor de măturare şi aspirare a zonelor de parcări, parcuri, alei pietonale, pieţe. Cu o rază de măturare de minimum 1.200 mm şi o viteză de măturare de până la 8 km pe oră, poate fi utilizat şi iarna, putându-i fi ataşate un plug/ o lamă pentru zăpadă. De remarcat faptul că echipamentul Green Machine 414 consumă doar 1 litru de combustibil pe oră şi are un sistem de filtrare a prafului în două etape, contirbuind astfel la diminuarea poluării mediului înconjurător.

Produs în America de o firmă de renume in domeniu, echipamentul Green Machine 414 respectă toate normele europene în vigoare privind protecţia mediului, fiind în acelaşi timp eficient şi calitativ. Green Machine 414  se înscrie în linia de produse prietene  cu mediul ale Companiei Grădinariu, una dintre cele mai importante firme din România în domeniul utilajelor de salubritate şi construcţii, cu investiţii importante  pe linie de produse ecologice.

De altfel, vedeta standului de la Târgul Romenvirotec, Măturătoarea electrică 500 ZE: un echipament ecologic ce permite ca măturarea şi curăţenia să se poată face cu  mai puţin praf, mai puţin zgomot şi fără emisii de CO2. Funcţionând cu o baterie Lithium-Ion, nivelul şi costurile de poluare şi operare ale Măturătorii electrice 500 ZE sunt mult reduse faţă de utilizarea unui combustibil convenţional: aceasta are un cost pentru  energie consumată zilnic de doar 4 euro.

Precizăm că vizitatorii standului Companiei Grădinariu vor putea afla detalii şi despre celelalte produse şi utilaje ecolo-gice ale firmei: Aspiratorul “Glutton® 2411 Electric, de Europubelele şi Eurocontainerele 100% green made şi  alte produse pentru colectarea deşeurilor industriale şi pe-riculoase.

Echipament GREEN MACHINE 414 – Caracteristici Tehnice

* Raza de măturare (minimum) 1,200 mm

* Viteza de măturare          0–8 km/h

* Viteza de deplasare        0–8,8 km/h

* Sistem de filtrare a prafului in două etape: Etapa 1 – filtru din nylon; Etapa 2 – sac de filtru dublu din material sintetic care poate fi spălat şi refolosit

* Diametrul tubului de aspirare   200 mm

* DEA (aspirarea de excremente izolate de câini)

* Pulverizator cu apă la periile laterale

* Plug/ lamă de zăpadă

* Nivel de zgomot              68 dB

* Consum combustibil    1 litru/ oră 

Comentarii