Elevi din Paşcani, printre câştigătorii unui concurs artistic organizat la Cluj

joi, 31 august 2017, 07:35
1 MIN
 Elevi din Paşcani, printre câştigătorii unui concurs artistic organizat la Cluj

Elevii Colegiului Naţional „Mihail Sadoveanu“ din Paşcani se află printre câştigătorii unui concurs artistic organizat de Fundaţia Pentru Comunitate din Cluj. 

Elevii ieşeni, membri în trupa de treatru MILLO, coordonată de profesorii Anca Aparaschivei şi Preutu Mărioara, se află printre câştigătorii secţiunii „arte – teatru“. Concursul MOL, realizat de către Asociaţia Pentru Comunitate în parteneriat cu compania MOL, are drept scop sprijinirea copiilor, a tinerilor talentaţi, dar şi a celor cu probleme de sănătate. Fundaţia „Pentru Comunitate“ este o organizaţie non profit, înfiinţată la Cluj în 2008 cu scopul „de a sprijini talentul, cunoaşterea, solidaritatea şi valorile comunitare“.

Astfel, Fundaţia a organizat această competiţie, care presupune activităţi în domeniul cultural, educativ, social, comunitar, sportiv şi de recreaţie pentru a veni în sprijinul copiilor şi tineri talentaţi, sprijinindu-i pe aceştia în realizarea visurilor şi proiectelor acestora. De asemenea, Fundaţia sprijină şi diferite cauze umanitare, implicându-se inclusiv în sprijinirea proiectelor demarate de către organizaţii similare. Competiţia face parte din cadrul unei cooperări transfrontaliere, prin parteneriate în regiunea Europei Centrale şi de Est. 

Comentarii