Advertorial

FIESTA PREPARATELOR SAVUROASE LA LITTLE TEXAS!

marți, 20 ianuarie 2015, 12:16
2 MIN
 FIESTA PREPARATELOR SAVUROASE LA LITTLE TEXAS!

Restaurantul Little Texas este locul în care unicitatea şi autenticitatea se regăsesc în cele peste 100 de preparate, pregătite după reţete tradiţionale americane. Atmosfera specifică Vestului Sălbatic este întregită cu adevarat doar de gusturi, arome şi combinaţii alese, toate menite să vă surprindă.
 

În acest an, sărbătorim unicitatea, reflectată atât în decorurile inedite şi atmosfera primitoare, specific texane, dar şi prin meniul Tex-Mex.
 

Între 19 şi 25 ianuarie restaurantul Little Texas vă invită la Tacos Special Week.
 

Tacos este una dintre specialităţile mexicane, care porneşte de la o tortilla coaptă uşor, umplută cu ingrediente alese cu grijă: carne marinată, legume, orez, totul acoperit cu sosuri aromate şi neaşteptat de delicioase!
 

Bubba Gump Tacos, El Gringo Tacos, Texan Tacos sunt doar câteva dintre preparatele delicioase din meniul special, care pot fi savurate la un preţ cu 20 % mai mic.
 

Doar în această săptămână puteţi încerca noutăţile apetisante, pregătite după reţete mexicane autentice, gata să te încânte – Chicken Fried Tacos, cu piept de pui pregătit în tigaie, condimente americane Taco şi servit cu sos aromant de avocado şi smântână cremoasa, Spicy Beef Tacos, din carne Taco de vită, condimentată cu praf chilli, ardei iuţi şi coriandru proaspăt sau Fish Tacos, cu peste alb pregătit la gratar şi legume proaspete.
Savurează fiesta gusturilor surprinzătoare şi a combinaţiilor delicioase la Little Texas!
 

Rezervări şi informaţii la 0232-272.545

www.littletexas.ro
 

Comentarii