Finală românească la dublu

vineri, 14 august 2015, 01:43
2 MIN
 Finală românească la dublu

În schimb la Trofeul Municipiului Iaşi nu s-a calificat niciun român în semifinale la simplu

Trofeul Municipiului Iaşi la tenis masculin a programat ieri, pe 13 august, şase partide, în cadrul sferturilor de finală la simplu şi semifinalelor la dublu. Singurul român rămas pe tabloul de simplu, Vasile Antonescu, a avut o sarcină destul de dificilă, în faţa prim favoritului Laurynas Grigelis, în faţa căruia a cedat cu 3-6, 2-6. În aceste condiţii, tabloul semifinalelor turneului de la Iaşi este lipsit de români. Celelalte partide de ieri s-au încheiat cu rezultatele: Claudio Fortuna (Italia) – Maxime Chazal (Franţa) 3-6, 6-3, 2-6; Gerard Granollers (Spania) – Filip Horansky (Slovacia) 6-4, 6-2; Roberto Marcora (Italia) – Carlos Boluda (Spania) 6-4, 4-6, 7-6. Astfel, în semifinale se vor juca mâine partidele Granollers – Chazal (11:00) şi Grigelis – Marcora (15:00).
Dacă la simplu, România a dispărut de pe tablou, la dublu vom avea o finală în întregime românească. Ieri, perechea Andrei Apostol / Nicolae Frunză a învins cu 6-1, 6-0 perechea moldoveană Dmitri Baskov / Egor Matvievici, iar Alexandru Carpen şi Victor Cornea a trecut cu 7-6, 6-4 de echipa Vasile Antonescu / Mircea Jecan.
Finala de dublu va avea loc astăzi de la ora 17:00 şi va fi urmată de o festivitate de premiere. Finala probei de simplu va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00.
Tot sâmbătă, la arenele CFR Iaşi vor debuta întrecerile Cupei de Toamnă Florenţa Mihai-CFR Iaşi în tenisul juvenil, la categoriile de vârstă 10 ani, 12 ani, 16 ani şi 18 ani, la fete şi băi
eţi. 
 
 
 

Comentarii