Focuri de armă în Alexandru! Arestat după ce a tras cu un pistol de tip airsoft

miercuri, 29 martie 2017, 02:01
1 MIN
 Focuri de armă în Alexandru! Arestat după ce a tras cu un pistol de tip airsoft

Incidentul, soldat cu răniţi, s-a petrecut la miezul nopţii în cartierul Alexandru cel Bun.

Un tânăr din cartierul Alexandru del Bun a fost arestat preventiv de poliţişti după ce sâmbătă, într-un conflict cu un grup de tineri, a tras în aceştia cu un pistol de tip airsoft.

Cele două găşti în conflict s-au întâlnit la miezul nopţii să se bată. Tânărul în vârstă de 22 de ani se afla pe strada Sarmisegetuza împreună cu alţi trei tineri, la un moment dat ei s-au întâlnit cu un alt grup de tineri, iar discuţiile au degenerat. Acesta a scos un pistol cu bile şi a împuşcat doi dintre ei, dintre care pe unul l-a rănit la cap, iar pe un altul la spate.

„La data de 26 martie, poliţiştii Secţiei 1 Iaşi au reţinut un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Iaşi, bănuit de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii publice, lovire şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Victimele au fost rănite în zona ochilor şi latero-cervicală. În baza probatoriului administrat, la data de 27 martie tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi iar instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Comentarii