FOTO: Azi vor fi înmormântaţi soţii Buzea, care au murit în cumplitul accident de sâmbătă

marți, 07 februarie 2017, 02:57
3 MIN

Soţii Buzea vor fi conduşi astăzi pe ultimul drum. Colegii din cadrul Consiliului Judeţean au aprins ieri lumânări în faţa biroului în care a lucrat Eugen Buzea până vineri.

„În fiecare dimineaţă când venea, domnul Buzea se oprea la intrare, îi saluta pe toţi cei pe care îi întâlnea, avea un cuvânt pentru fiecare, îşi amintea că îi spuseseși şi că ţi-a fost bolnav copilul şi te întreba cum e cu el. Nu reuşesc să mă pun în sufletul fetei lor. Poţi să stai şi să te gândeşti, dacă ai o rudă bolnavă, că mai bine să moară repede decât să se chinuiască. Dar când chiar aşa se întâmplă, simţi că e nedrept să mori pentru că ai avut ghinionul să fii acolo când a trecut un nebun cu maşina. Oricum o dai, tot rău este. Iar să ajungi să-ţi îngropi odată amândoi părinţii, e cel mai rău din toate“, a spus o angajată a CJ.

Soţii Doina şi Eugen Buzea au decedat sâmbătă în urma unui grav accident rutier petrecut în Podu Roş. Un autoturism Audi al cărui şofer a forţat culoarea roşie a semaforului a acroşat violent Dacia Logan care ieşea de pe Aleea Rozelor şi în care se aflau cei doi soţi. Eugen şi Doina Buzea vor fi înmormântaţi astăzi, de la ora 14.00, la cimitirul Eternitatea.

In memoriam Doina şi Eugen Buzea
 
Doina (născută Stoica la data de 4/11/62) şi Eugen Buzea (născut pe 13mai 1959) s-au cunoscut în timpul studiilor la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, când Eugen era în ultimul an şi s-a îndrăgostit de Doina. Câţiva ani mai târziu, în Noiembrie 1988 s-au căsătorit şi în Iulie 1992 au avut-o pe Teodora, singurul lor copil. Eugen şi Doina au fost dedicaţi familiei lor şi au fost un model de integritate, dedicaţie şi dragoste pentru cei apropiaţi. Amândoi pasionaţi de ştiinţa calculatoarelor, au fost o inspiraţie pentru fata lor care a urmat o carieră în acelaşi domeniu. Doina şi Eugen au fost copii, părinţi, fraţi, unchi, naşi şi prieteni, lăsând în urmă o familie îndurerată şi nenumăraţi prieteni şi colegi care fără îndoială le vor duce lipsa. Ei au fost întotdeauna plini de energie şi entuziasm şi nu s-au lăsat doborâţi de niciun obstacol. Vor rămâne alături de noi în gând şi suflet şi ne vom aminti de ei cu respectul şi iubirea de care sunt demni şi de care au dat dovadă pe parcursul vieţii.

 

Famlia îndurerată

VEDEȚI ȘI:

EXPERT ÎN COLIZIUNI: Nicio șansă de scăpare într-un accident ca acela din Podu Roș!

Comentarii