(FOTO) Noul GLA: Off-roader-ul neastâmpărat Mercedes-Benz

miercuri, 03 mai 2017, 01:50
2 MIN

Noul GLA de la Mercedes-Benz este disponibil din aprilie şi în România. Offroader-ul GLA a primit un facelift care îl face mai impunător şi puternic. Zilele acestea vă puteţi întâlni cu modelul special White Art în Palas Atrium.

La 4 ani de la lansarea modelului, GLA-ul primeşte un facelift care vizează nu doar liniile de design, cât şi dotările şi echipările disponibile. În ceea ce priveşte aspectul, chiar de la prima întâlnire cu off-roaderul GLA veţi remarca noua sa înfăţişare impunătoare. Modelul este mai dinamic şi mai sportiv, cu o tendinţă clară de a atrage privirile.

Din punct de vedere tehnologic, noul GLA poate fi dotat cu camere 360° pentru a vă oferi un control integrat asupra mişcării maşinii. Farurile LED High Performance înlocuies variantele bi-xenon de pe modelul anterior şi se dovedesc mai eficiente pet imp de noapte. De asemenea, GLA-ul dispune de acum de „asistenţii” Mercedes-Benz:

·        Sistemul Active Break Assist care avertizează şoferul în cazul în care distanţa faţă de vehicului din faţă este prea mică

·        Sistemul „Attention Assist” care poate detecta stările de oboseală sau de ameţeală ale şoferului.

 Dinamic în materie de formă şi funcţionalitate.

Designul sportiv nu este un scop în sine. Liniile expresive ale modelului GLA asigură o manevrabilitate dinamică impresionantă şi cel mai bun coeficient aerodinamic din segmentul său.

 Pregătit pentru orice aventură.

Aspectul său este caracterizat de elemente SUV robuste. Protecţia pragului de încărcare, scutul de protecţie stilizat şi pragurile laterale cu design „dinte cupă” conferă noului GLA un profil distinctiv.

 Control absolut pe orice tip de teren.

Conceptul inovator de tracţiune integrală 4MATIC asigură în permanenţă manevrabilitate şi tracţiune optimă. Datorită modului off-road şi Asistentului la coborâre în pantă, noul GLA face faţă oricărui tip de teren.

 Calităţi remarcabile – până în cel mai mic detaliu.

Pentru activităţile de zi cu zi – sau dacă vreţi să le evitaţi. Pachetul opţional pentru portbagaj cu banchetă rabatabilă asigură o utilizare optimă a portbagajului şi un volum suplimentar de 60 de litri.

Noul GLA Mercedes-Benz îl găsiţi zilele acestea în Palas Atrium în varianta lui specială, White Art. Detalii despre model şi invitaţii la test-drive vă pot oferi consilierii Mercedes-Benz care vă aşteaptă în showroom-ul mărcii din cadrul complexului Casa Auto cu o cafea delicioasă din partea casei.

Contact:

Casa Auto Iaşi

Centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz

Iaşi, Şos. Păcurari, nr. 177

Tel: 0232 933

E-mail: contact@casaautois.ro

Facebook: www.facebook.com/MercedesBenzIasi

 

    

Comentarii