GALERII FOTO: Plachete şi diplome pentru sute de poliţişti din Iaşi avansaţi în grad

joi, 26 martie 2015, 02:56
1 MIN
 GALERII FOTO: Plachete şi diplome pentru sute de poliţişti din Iaşi avansaţi în grad

În cadrul unei festivităţi care a avut loc ieri la Poliţia Municipiului, 12 poliţişti au fost avansaţi în grad înainte de termen, şase ofiţeri şi şase agenţi. La termen au fost avansaţi alţi 102 agenţi de poliţie şi 12 ofiţeri. De asemenea, au fost avansaţi 67 de ofiţeri de poliţie care au îndeplinit stagiul minim în gradul profesional şi 122 de agenţi.

“Ca în fiecare an, poliţiştii au primit pentru rezultatele meritorii în activitatea desfăşurată, plachete, diplome, şi scrisori de mulţumire”, a precizat chestorul Ioan Scripniciuc, şeful inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

GALERIE FOTO I

Poliţiştii care au fost avansaţi în grad înainte de termen sunt subcomisarul de poliţie Maricel Petrache, de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, subcomisarul Marius Gabriel Andronache, şeful Biroului pentru Centru Universitar, subcomisarul Constantin Marius Moldovanu, şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi, subcomisar Valentin Nistor, din cadrul Secţiei 2 Poliţie, şi subcomisarul Mihai Svalja, şeful Biroului Omoruri, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Iaşi.

GALERIE FOTO II

Din rândurile agenţilor avansaţi, este vorba despre Mirel Sergiu Andruşcă, agent şef adjunct în cadrul Secţiei 2, agentul principal Cătălin Ciprian David, şeful Postului de Poliţie Oţeleni, agentul principal Mihai Ionuţ Lazăr, din cadrul Secţiei 4, Cătălin Moşneagu, din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă, Marcel Mihai Porfir, din cadrul Biroului Rutier, şi Mihăiţă Paul Zacornea, din cadrul Serviciului Criminalistic.

GALERIE FOTO III

Comentarii