Gata cu cantonamentele!

luni, 17 februarie 2014, 02:50
2 MIN
 Gata cu cantonamentele!

CSMS Iaşi a încheiat stagiul de pregătire din Antalya cu un succes în faţa echipei secunde a ucrainenilor de la Karpatî Lvov, 1-0 (0-0)

 
CSMS Iaşi a revenit ieri în ţară, cantonamentul efectuat în Antalya ajungând la final. Cu o zi înainte de încheierea celui de-al doilea stagiu de pregătire al iernii, echipa ieşeană a reuşit să bifeze prima victorie din acest an. CSMS a depăşit formaţia secundă a grupării ucrainene Karpatî Lvov cu scorul de 1-0 (0-0). Unicul gol al partidei a fost marcat de Herghelegiu, în minutul 65, din penalty. Antrenorul Iaşului, Marius Lăcătuş, a început jocul în formula: Caparco – Bosoi, Mihalache, Plămadă, Vladu – Onofraş, Novac, Olah, Ţigănaşu – L. Mihai – Dobre. În repriza a doua au intrat toţi ceilalţi componenţi ai lotului, cu excepţia lui Dani şi Pălimaru. Prin succesul obţinut în faţa tinerii echipe ucrainene, Iaşul şi-a echilibrat bilanţul partidelor amicale din acest an, care mai cuprindea un eşec şi patru remize.
Ieri, preşedintele CSMS, Florin Prunea, a tras câteva concluzii: “Ca şi stagiul de la Cheile Grădiştei, cantonamentul a fost foarte reuşit. Condiţii de excepţie pe toate planurile, jocuri amicale cu echipe aşa cum ne-am dorit, arţăgoase, puternice. Spre satisfacţia noastră, am fost feriţi de probleme medicale importante, aşa cum s-a întâmplat şi la Cheile Grădiştei. La Creţu, Călugăru şi Pălimaru, pe final, au fost mici necazuri. Singurul semn de întrebare este legat de Dani, care trebuie să efectueze un examen RMN după ce s-a lovit pe finalul cantonamentului. În ceea ce priveşte jocul echipei, sunt şi lucruri pozitive şi lucruri negative, pe care le vom remedia până la startul sezonului, interval în care vom mai juca un meci amical, pe 22 februarie  la Tiraspol. Încercăm să jucăm chiar două meciuri în Republica Moldova, să vedem dacă mai găsim un adversar. Mă bucur că juniorii s-au descurcat bine, Crenganiş având chiar şanse să joace în meciurile oficiale. Cioranu s-a comportat bine după accidentul avut, Plămadă, care are statut de jucător sub 21 de ani, s-a integrat repede, la fel ca şi ceilalţi jucători nou-veniţi, se vede că au adus un plus de calitate” a spus şeful executivului ieşean, care s-a referit şi la jucătorii aflaţi în probe: “Luni mă voi întâlni cu agenţii lui Radovic şi Hoxha. Dacă vor accepta condiţiile noastre financiare, jucătorii vor rămâne în lot”.

Fotbaliştii ieşeni vor relua antrenamentele miercuri, la baza din Copou.

Comentarii