Hoț sechestrat în casa pe care o prăda. I-a venit de hac un tânăr de 22 de ani

miercuri, 19 octombrie 2016, 01:55
1 MIN
 Hoț sechestrat în casa pe care o prăda. I-a venit de hac un tânăr de 22 de ani

Șoc şi groază într-un apartament central: a dat peste un hoţ când a intrat în propria casă. Tânărul l-a imobilizat pe tâlhar până la sosirea Poliţiei  

Un ieşean a prins în locuinţa sa un hoţ, reuşind să-l imobilizeze cu mâinile goale până a venit Poliţia. Faptul a avut loc într-un imobil aflat pe strada Arcu. Ieşeanul este un tânăr în vârstă de 22 de ani, iar hoţul, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Tomeşti. Hoţul a stat astfel sechestrat până a venit Poliţia, în câteva minute. „La data de 17 octombrie, poliţiştii Secţiei 2 Gară au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Iaşi, despre faptul că fiul său de 22 de ani a surprins în locuinţa lor un bărbat care intenţiona să sustragă bunuri. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Tomeşti“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei.

Hoţul nu mai avea antecedente penale, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat de către poliţişti. La ora transmiterii ştirii, încă nu era clar cum a intrat hoţul în casă: prin efracţie sau pe uşa uitată descuiată.

Comentarii