Incendiu de la un televizor într-un apartament din Tătăraşi (FOTO&VIDEO)

marți, 20 august 2013, 11:35
2 MIN

O femeie în vârstă de 80 de ani a fost rănită în urma unui incendiu care i-a cuprins apartamentul din Tătăraşi, ieri la amiază. Pensionara locuieşte la etajul patru al blocului B7 de pe strada Ciurchi. Pompierii au spus că focul a pornit de la un scurtcircuit la un televizor, care a aprins o perdea. Imediat, cele trei camere ale apartamentului au fost cuprinse de flăcări uriaşe. Femeia a ieşit din casă imediat, dar s-a împiedicat şi a căzut, rănindu-se şi inhalând fum.

Vecinii au sunat la 112, iar la faţa locului au intervenit două maşini de pompieri care au reuşit să stingă focul. De asemenea, femeia a fost transportată la spital de un echipaj SMURD trimis de urgenţă la faţa locului care au transportat-o la Spitalul Sfântul Spiridon pentru îngrijiri medicale. “Pompierii au fost solicitaţi prin 112 să stingă un incendiu în cartierul Tătăraşi. Din primele cercetări, se pare că focul a izbucnit de la efectul termic al curentului, în acest caz fiind vorba despre un televizor. Au ars toate bunurile din apartament”, a precizat Silvia Bolohan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Martorii au povestit că, iniţial, au auzit o explozie, apoi au văzut flăcări la balcon. “Femeia locuieşte singură în apartamentul cu trei camere. Este puţin senilă. Din câte ştim noi, femeia folosea un aragaz foarte vechi, din care ieşea gaz. Bănuim că asta a fost cauza incendiului”, a spus un vecin. Pompierii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate care a fost cauza incendiului.

 

Comentarii