Krkic la Stoke, Mathieu la Barcelona

joi, 24 iulie 2014, 01:41
2 MIN
 Krkic la Stoke, Mathieu la Barcelona

Şi ieri s-au înregistrat mutaţii interesante în fotbalul internaţional

 
* Atacantul spaniol Bojan Krkic a semnat, ieri, un contract pe patru sezoane Stoke City, a anunţat gruparea engleză pe site-ul oficial.  Suma de transfer nu a fost comunicată. Jucătorul de 23 de ani părăseşte FC Barcelona, clubul la care s-a format, după ce a trecut pe la AS Roma (2011-2013) şi a fost împrumutat la AC Milan (2012-2013) şi Ajax Amsterdam (2013-2014).
* Fundaşul francez al echipei FC Valencia, Jérémy Mathieu, a semnat un contract pe patru sezoane cu formaţia FC Barcelona, a anunţat, ieri, clubul catalan. Pentru achiziţionarea lui Mathieu, FC Barcelona va plăti 20 de milioane de euro, iar clauza de reziliere a contractului este de 50 de milioane de euro. Mathieu, care a marcat şapte goluri în cinci sezoane petrecute la Valencia, poate evolua ca fundaş central sau apărător stânga şi îl va înlocui la Barcelona pe căpitanul Carles Puyol, care s-a retras din activitate. Mathieu, în vârstă de 30 de ani, a mai evoluat în cariera sa la echipele Sochaux şi Toulouse.
* Atacantul francez al echipei Queens Park Rangers, Loic Rémy, a semnat un contract pe cinci sezoane cu formaţia FC Liverpool. Liverpool va plăti 13,3 milioane de euro pentru achiziţionarea lui Rémy, care a efectuat, marţi, vizita medicală. Loic Rémy, în vârstă de 27 de ani, a evoluat în sezonul trecut sub formă de împrumut la Newcastle United, iar în cariera sa a mai jucat la formaţiile Olympique Lyon, RC Lens, OGC Nice şi Olympique Marseille.
* Internaţionalul argentinian Fito Rinaudo, împrumutat în ianuarie de Sporting Lisabona la Catania, a fost transferat definitiv la clubul italian, a anunţat, marţi, gruparea lusitană, într-un comunicat. Acordul prevede o sumă ce poate ajunge "la 2,5 milioane de euro, a menţionat clubul. Lusitan. Mijlocaşul de 27 de ani a venit la Sporting în 2011. De asemenea, clubul portughez a anunţat împrumutul pe un sezon al atacantului portughez de 24 de ani Wilson Eduardo la Dinamo Zagreb. Încheiată pentru suma de 500.000 de euro, tranzacţia este însoţită cu o opţiune de cumpărare de trei milioane de euro.

Comentarii