Liviu Mihai, aproape de Copou. Ce mişcări mai face CSMS pentru a-şi întări echipa

joi, 09 ianuarie 2014, 02:50
2 MIN
 Liviu Mihai, aproape de Copou. Ce mişcări mai face CSMS pentru a-şi întări echipa

CSMS a ajuns la un acord cu CSM Slobozia pentru achiziţionarea mijlocaşului ialomiţean. În cazul unui colegului său, Emil Nanu (FOTO), lucrurile sunt mai complicate

 

 
Negocierile dintre CSMS Iaşi şi CSM Unirea Slobozia în privinţa transferurilor jucătorilor Liviu Mihai şi Emil Nanu au fost intensificate ieri. Conform unor surse, oficialii clubului ialomiţean şi-au dat acordul de principiu pentru cedarea celor doi fotbalişti. În cazul în care optica şefilor colegei de serie a CSMS nu se va schimba, achiziţionarea jucătorilor va fi oficializată dacă Mihai şi Nanu vor fi de acord cu contractele oferite de ieşeni. Conform unor surse, şansele ca Liviu Mihai să ajungă în Copou sunt importante, fotbalistului născut la Constanţa surâzându-i ideea de a veni la Iaşi. Situaţia diferă în cazul lui Nanu, atacantul de 33 de ani fiind tentat mai degrabă de pregătirea unei retrageri aproape de casă, la Tulcea, decât de o nouă provocare în carieră. Un răspuns definitiv în ceea ce-i priveşte pe cei doi poate să apară la sfârşitul săptămânii, atunci când Mihai va reveni din Spania.
Mijlocaşul Liviu Ionuţ Mihai (a nu se confunda cu Liviu Mihai, atacantul născut în 1977, care a evoluat între 2000 şi 2007 la Farul Constanţa, fotbalist lansat de Universitatea Cluj) împlineşte 26 de ani pe 12 martie. Produs al Farului Constanţa, el a evoluat, până la venirea la Slobozia, doar la gruparea de pe litoral, cu excepţia unei scurte perioade, în care a fost împrumutat la CSM Ploieşti.
În cazul în care Nanu va declina oferta Iaşului, CSMS va intensifica negocierile cu Marius Curtuiuş, de la Gloria Bistriţa. În paralel, după cum v-am informat, sunt testate diferite piste din străinătate.

Informaţiile obţinute de „Ziarul de Iaşi” au fost comentate astfel de preşedintele CSMS, Florin Prunea: „Într-adevăr, negociem de mai mult timp cu Slobozia pentru doi jucători, Liviu Mihai şi Emil Nanu. Nu ne-a interesat Macarie sau alţi fotbalişti de acolo, după cum s-a speculat. La ora actuală, pot spune doar că am făcut paşi importanţi înainte în privinţa lui Liviu Mihai. Nu acelaşi lucru pot să spun în ceea ce-l priveşte pe Nanu. Eu cred că lucrurile se vor clarifica la sfârşitul săptămânii ori cel târziu la începutul săptămânii viitoare”.

 

Comentarii