Locuri de parcare pe Rozelor, Independenţei şi Păcurari

luni, 03 august 2015, 18:33
1 MIN
 Locuri de parcare pe Rozelor, Independenţei şi Păcurari

Municipalitatea oferă şoferilor ieşeni posibilitatea să concureze pentru închirierea a 46 de locuri de parcare la parterul blocurilor.

O primă procedură a fost organizată astăzi, pentru închirierea a 17 locuri de parcare situate pe aleea Rozelor nr. 16. La licitaţie au putut participa locatarii din blocurile A6, A7, K2 şi R3.

Alte 15 locuri de parcare, situate pe bulevardul Independenţei nr. 11 vor fi licitate miercuri, la procedură putându-se prezenta ieşenii cu domiciliul în blocurile A1-4 şi B1-5.

Ultima licitaţie din această săptămână va fi organizată joi, pentru închirierea a 14 locuri de parcare situate pe şoseaua Păcurari nr. 18. La procedură pot participa locatarii din blocurile 556, 557 şi T1.

Dosarele de participare pot fi depuse până în preziua licitaţiei. Toate procedurile vor fi organizate la ora 14.00, la sediul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat din şoseaua Naţională nr. 43. Relaţii suplimentare privind procurarea documentaţiei şi condiţiile de participare se pot obţine de la sediul DAPPP sau la telefon 0232.264.246, interior 43.

Dosarul de participare la licitaţie trebuie să cuprindă o cerere de înscriere, copie după actul de identitate, copie după actul de proprietate a locuinţei, copie după cartea de identitate a autovehiculului, copie după certificatul de înmatriculare a autovehicului, certificat de atestare fiscală eliberat de Direcţia Economică şi a Finanţelor Publice, dosar de încopciat, precum şi chitanţele aferente documentaţiei, taxei de participare şi garanţiei de participare, în sumă totală de 65 de lei.

 

Comentarii