Cu o lună înainte de Moş Nicolae vine Moş Martin

Mai bine atacaţi de urşi decât de autorităţi?

sâmbătă, 11 noiembrie 2017, 13:25
1 MIN
 Mai bine atacaţi de urşi decât de autorităţi?

Recent, un bărbat din judeţul Braşov a fost atacat şi rănit de un urs; nu-i primul caz şi nu va fi nici ultimul, fiindcă urşii sunt jivine sălbatice, la fel ca oamenii, aşadar e greu să se înţeleagă.

 În ultima vreme au fost atacaţi de urşi (dar fără a fi mediatizaţi) şi alţi compatrioţi, cam aşa:

laugh Mai mulţi localnici din Consumatori spun că, venind de la muncă în ziua de salariu, au fost opriţi de diverşi urşi sălbatici şi deosebit de cruzi, care le-au furat toţi banii din portofel sau de pe card, apoi i-au silit să bea până după miezul nopţii. Pe unul dintre săteni, ursul chiar l-a pus să-şi vândă drujba şi să-şi cumpere rachiu.

laugh Şi unii săteni din Machitori sunt terorizaţi de un urs fioros; nimeni nu l-a văzut încă, dar câţiva bărbaţi spun că acesta vine pe la casele lor, când femeile sunt plecate, şi intră prin beciuri, de unde fură (sau doar golesc) sticle şi bidoane cu băutură, apoi le mănâncă murăturile.

laugh Primarul din Nemernici a avut de suferit la rândul său din pricina urşilor care se ţin de rele prin localitate. Astfel, din câte declară el, aceştia au venit într-o noapte şi au spart toate bordurile noi din părculeţ, de-abia montate, motiv pentru care va fi nevoit să cumpere altele, pe care Primăria va cheltui alt milion de euro.

Comentarii