Maidanezii din România, „prostituate” în bordelurile de zoofili din Vest?

vineri, 16 ianuarie 2015, 02:49
2 MIN
 Maidanezii din România, „prostituate” în bordelurile de zoofili din Vest?

Afirmaţia îi aparţine unui şef al Protecţiei Animalelor din Primăria Capitalei. Alte mii de câinii vagabonzi adoptaţi ar fi folosiţi pentru experimente medicale.

Circa 90% din câinii care pleacă din România spre adopţie în străinătate ar fi folosiţi în alte scopuri decât cele declarate de ONG-uri, respectiv pentru experimente şi zoofilie, a declarat Răzvan Băncescu, şeful de proiect al Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor din Primăria Capitalei. Acesta spune că maidanezii din România ar ajunge în bordeluri pentru zoofili din Germania şi Danemarca. Într-o conferinţă de presă susţinută ieri, Răzvan Băncescu a prezentat imagini cu câini supuşi sexului anal sau masturbării de către zoofili, pentru a-şi susţine afirmaţiile.  Acesta spune că din 20.000 de câini daţi spre adopţie în străinătate în 2014, doar 4000 de adopţii au putut fi verificate. El a declarat că a prezentat toate dovezile găsite procurorilor, iar aceştia cercetează cazul.

Potrivit lui Răzvan Băncescu, peste 50.000 de maidanezi au fost capturaţi din septembrie 2013 până în prezent în Capitală. El a precizat că au fost capturaţi 51.200 de câini şi că au mai rămas pe străzi aproximativ 4.000.
Dintre aceşti câini capturaţi, aproximativ 23.000 au fost adoptaţi, 6.400 de adopţii de maidanezi au fost verificate, fiind identificate 24 de adăposturi clandestine. În aceeaşi perioadă, 16.700 de câini cu stăpân au fost sterilizaţi. Răzvan Băncescu a menţionat că a scăzut numărul persoanelor muşcate de câini în Capitală, astfel că în decembrie 2014 au fost numai 89, cele mai puţine din ultimii 30 de ani.

 

Comentarii