Marius Minea este noul co-preşedinte al TNL Iaşi. Este chimist, absolvent de „Cuza”

marți, 21 iulie 2015, 11:27
2 MIN
 Marius Minea este noul co-preşedinte al TNL Iaşi. Este chimist, absolvent de „Cuza”

În urma şedinţei Biroului Permanent Naţional al Tineretul Naţional Liberal România, desfăşurată sâmbătă, la Cluj-Napoca, a fost validat noul co-preşedinte al TNL Iaşi. Liberalul Marius Minea a preluat oficial mandatul de co-preşedinte al TNL Iaşi, în urma deciziei aprobate de membrii BPN al TNL România. Redăm comunicatul transmis de TNL Iaşi:

"TNL Iaşi este organizaţia politică de tineret a Partidului Naţional Liberal Iaşi, obiectivul major al biroului de conducere fiind sprijinirea tinerilor prin demararea de proiecte şi programe liberale. La propunerea BPT TNL Iaşi, Marius Minea a fost validat pentru funcţia de co-preşedinte interimar al TNL Iaşi, acesta preluând prerogativele domnului deputat Costel Alexe, co-preşedinte TNL România.

Noul co-preşedinte al TNL Iaşi are o experienţă de peste 10 ani în activitatea politică de tineret, organizând proiecte dedicate tuturor tinerilor care îşi doresc să construiască un nou mod de a face politică în societatea românească. Este chimist de profesie, fiind absolvent al Facultăţii de Chimie din cadrul Universităţii ”A. I. Cuza” Iaşi, precum şi al unui master în acelaşi domeniu. În prezent, Marius Minea lucrează în domeniul privat, în domeniul său de expertiză.

Prin prisma noii poziţii de conducere, Marius Minea îşi propune să dezvolte, alături de întreaga echipă TNL Iaşi, un nou program politic destinat tinerilor care îşi doresc o carieră în administraţia publică.

”Preluarea mandatului de co-preşedinte al TNL Iaşi reprezintă rezultatul unei munci dedicate tinerilor care îşi pun speranţa într-o nouă Românie. O nouă Românie care oferă oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională tuturor tinerilor, indiferent de mediul din care fac parte sau de posibilităţile pe care aceştia le au. Tinerii români sunt respectaţi dincolo de graniţe, iar munca lor este valorificată de străini, însă noi trebuie să ne orientăm proiectele în aşa manieră încât să le oferim o şansă aici, în ţara unde s-au născut. Ducerea mai departe a acestui mandat mă onorează, însă mă şi responsabilizează în faţa unui an electoral extrem de important. Iaşul este un oraş care are tineri valoroşi, ce fac performanţă în sport, educaţie sau cultură, iar noi trebuie să garantăm că noul program de guvernare locală va include politici şi programe pentru tineri.  Alături de ceilalţi colegi ai mei, avem încrederea că tinerii vor continua reforma politică începută pe 16 noiembrie 2014”, a declarat noul co-preşedinte al TNL Iaşi, Marius Minea".

 

Comentarii