Mini concerte în mai multe locuri din Iaşi în data de 9 iulie

joi, 06 iulie 2017, 11:15
1 MIN
 Mini concerte în mai multe locuri din Iaşi în data de 9 iulie

Duminică, 9 iulie, de la ora 12.00, în cadrul evenimentului „Iaşul Scenă” vor avea loc mini-concerte simultane în diferite zone ale Iaşului, la căminele de bătrâni „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” şi „Sfânta Parascheva” şi în câteva biserici.

Gala Festivalului – Concurs Coral Internaţional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”  – Ediţia a V-a va fi organizată pe 9 iulie, ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri”. Evenimentul va fi transmis în direct de către TVR Iaşi şi TVR+. Accesul la Gală se va face doar pe bază de invitaţie.

De asemenea, asociatia Iubire si Incredere din Iasi organizeaza in zilele de 6 si 7 iulie 2017, la Universitatea de Arte George Enescu, un workshop dedicat celor care doresc sa devina dirijori de cor si sa infiinteze grupuri sau coruri de copii si tineret, in scoli sau diferite alte institutii culturale. Cursurile vor fi sustinute de o echipa din cadrul Programului National Cantus Mundi coordonat de Corul National de Camera Madrigal, Bucuresti. Evenimentul face parte din Festivalul Concurs Coral International Gavriil Musicescu, editia a V-a, Iasi. 

Comentarii