Ministrul Dezvoltării a scos de la naftalină planul privind regionalizarea ţării

vineri, 17 februarie 2017, 15:55
1 MIN
 Ministrul Dezvoltării a scos de la naftalină planul privind regionalizarea ţării

Vicepremierul Sevil Shhaideh a afirmat vineri, la Piteşti, că planul privind regionalizarea României ”nu s-a oprit”, că legislaţia în această privinţă este pregătită, dar că este nevoie de revizuirea Constituţiei pentru a fi pusă în dezbatere această legislaţie.

 Prezentă, vineri, la Piteşti, în judeţul Argeş, ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, a declarat, într-o conferinţă de presă, răspunzînd unei întrebări, că autorităţile nu au renunţat la proiectul privind regionalizarea, dar că implementarea acestuia presupune revizurea Constituţiei.

”Planul pe care-l ştiţi legat de regionalizare nu s-a oprit, dar să poată fi pus în implementare principala modificare se impune revizuirea Constituţiei. Deci legislaţia este pregătită pentru partea de regionalizare. Pentru a putea dezbate mai departe legislaţia trebuie să avem un proiect de revizuire a Constituţiei” a spus vicepremierul. Sevil Shhaideh s-a întâlnit vineri, la Piteşti, cu primarii din judeţul Argeş, pentru a discuta despre problemele din administraţia locală. 

 

 

Comentarii