Modificări în trafic: Sens unic pe o stradă importantă din oraş

vineri, 03 octombrie 2014, 01:55
1 MIN
 Modificări în trafic: Sens unic pe o stradă importantă din oraş

Noi modificări în trafic au fost reglementate la ultima şedinţă a Comisiei de Circulaţiei de la Primărie.

Membrii co­misiei au hotărât să introducă sens unic pe strada Ciurchi, de la Clinica de Der­matologie până la intrarea elevilor de la Şcoala „Ionel Teodoreanu“. Primăria a mai decis să rezerve patru locuri de parcare pe strada Oastei, în Copou, pentru Şcoala „Garabet Ibrăileanu“.

Şi parcarea din faţa Serviciului de Stare Civilă va fi rezervată instituţiei pe perioada orelor de program. „Pentru parcarea de la Starea Civilă vom încerca să exploatăm parcarea într-o manieră cât se poate de corectă pentru cetăţenii de la blocuri. De la ora 8 la 18 parcarea să fie rezervată pentru Serviciul de Stare Civilă în funcţie de programul lor, inclusiv sâmbăta şi duminică, iar între orele 18 şi 8 parcarea să fie închiriată de DAPPP locatarilor din zonă, astfel încât să nu găsim seara parcarea blocată, iar maşinile puse pe trotuar“, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.

Comisia de Circulaţia a mai decis să monteze indicatoare de „oprire interzisă“ în zona Palatului de Justiţie, atât pe strada Cucu, cât şi pe Elena Doamna. „Având în vedere că este un nod în momentul de faţă, şi să nu mai apară maşinile tuturor parcate în zona respectivă“, a mai spus viceprimarul Chirica.

Comentarii