Musai victorie cu bonus la rugby

sâmbătă, 30 august 2014, 01:44
2 MIN
 Musai victorie cu bonus la rugby

 

Astăzi, de la ora 10:00, la stadionul Tepro, Poli Agro Unirea Iaşi – CS Năvodari în ultima etapă a sezonului regulat al Diviziei Naţionale de rugby

 

 Iubitorii ieşeni de rugby mai au trei şanse de a-şi vedea echipa favorită în acest sezonul de Divizia Naţională şi una dintre ele este chiar astăzi, pe stadionul Tepro, în faţa echipei din Năvodari, o pepinieră pentru marea echipă a Dobrogei, Farul Constanţa. După ce a condus autoritar aproape întreaga cursă, echipa ieşeană condusă de Ioan Iftode şi Silviu Ţibichi a suferit două înfrângeri neaşteptate, cu RC Bârlad acasă şi la Suceava şi a ajuns la o veritabilă cursă de urmărire cu formaţia bârlădeană pentru câştigarea sezonului regulat. Totuşi, chiar şi în aceste condiţii, prima şansă aparţine ieşenilor, care în afară de partida de astăzi, mai au de susţinut încă un meci pe teren propriu, peste exact o săptămână, restanţa cu CSU Arad. În aceste condiţii, pentru a-şi îndeplini acest obiectiv, Poli are nevoie de victorii în ambele partide, dintre care una musai cu bonus ofensiv, deoarece rezultatele directe cu bârlădenii favorizează echipa ieşeană. Însă pentru câştigarea Diviziei Naţionale, lupta nu se încheie odată cu sezonul regulat. Va urma un play-off între primele patru echipe, în funcţie de clasamentul final (I-IV şi II-III) pe terenul echipei clasate. Învingătoarele acestor semifinale se vor întâlni în finala care se va disputa pe teren neutru şi care va decide echipa cu drept de promovare în Superligă.
Astăzi, în ultima etapă, se mai dispută partidele RC Bârlad – CSU Arad şi Ştiinţa Petroşani – RCM Galaţi.
Clasament: 1. Bârlad – 41 p; 2. Iaşi – 37 p; 3. Năvodari – 34 p; 4. Petroşani – 30 p ;5. Suceava – 22 p; 6. Arad – 14 p; 7. Galaţi – 7 p.

 

Comentarii