Nuntă mare la Castel! S-a măritat preşedinta Judecătoriei Iaşi: Şeful judeţului a fost naş mare

marți, 02 iulie 2013, 01:50
3 MIN
 Nuntă mare la Castel! S-a măritat preşedinta Judecătoriei Iaşi: Şeful judeţului a fost naş mare

Lumea bună a Iaşului s-a adunat la nunta şefei de la Judecătorie, sâmbătă noapte. Printre invitaţi s-au numărat oameni politici, magistraţi, avocaţi sau oameni de afaceri. Cu toţii au dansat şi s-au simţit bine la nunta preşedintei Judecătoriei Iaşi, Anda Ciocântă. Magistratul şi-a unit sâmbătă destinele cu omul de afaceri ieşean Cătălin Gheorghe Crişu, în restaurantul „La Castel“ din Breazu. La eveniment au participat peste 200 de persoane, majoritatea oameni de afaceri, politicieni, procurori, avocaţi sau judecători. Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, alături de soţia sa, Sabina – colegă cu Ciocântă la Judecătorie, au fost prima pereche de naşi. Cea de doua a fost formată din judecătoarea Alina Prelipcean şi soţul acesteia, Gheorghe Prelipcean, şeful Parchetului Militar.

Primarul Nichita, printre nuntaşi

Printre invitaţii de seamă ai evenimentului s-a numărat şi primarul Iaşului, Gheorghe Nichita. Acesta a venit împreună cu soţia şi a stat la aceeaşi masă cu avocata Doina Răzuşi şi fiica sa, notarul public Raluca Răzuşi. Nichita nu a stat până la final, însă nu a plecat înainte de a-şi invita soţia la dans. La eveniment au mai participat şi şefi de Parchete, cum ar fi Daniel Horodniceanu – şeful DIICOT Iaşi. Dintre procurori, susţin participanţii, cuplul care a strălucit prin eleganţă a fost cel format din Alexandru şi Diana Pecincu, ambii procurori la Parchetul de pe lângă Tribunal. În ce priveşte mireasa, aceasta a fost îmbrăcată cu o rochie albă, fără trenă, elegantă prin simplitate. O altă prezenţă care a răpit privirile participanţilor a fost cea a avocatei Sandra Grădinaru. Din aceeaşi breaslă au mai fost prezenţi şi alţi avocaţi cunoscuţi, cum ar fi Ionel Nechita sau Liviu Bran.

Muzică bună, adusă tocmai de la Chişinău

Invitaţii Andei Ciocântă şi ai lui Cătălin Crişu s-au arătat impresionanţi de formaţia care a întreţinut atmosfera: Millenium din Chişinău. „Cele două soliste au fost extraordinare. Pline de energie şi de bună dispoziţie. Au făcut o atmosferă senzaţională. Au cântat şi populară, şi muzică uşoară“, ne-a spus un invitat. „A fost o nuntă organizată cu bun gust, decentă, frumosă. Lumea a dansat, s-a simţit bine, iar trupa a fost de-a dreptul incredibilă prin modul în care a ridicat lumea de pe scaune. A fost un eveniment frumos“, ne-a mai spus un participant.

Cine este soţul

Soţul judecătoare Anda Ciocântă este un om de afaceri care nu a ieşit prea mult în lumina reflectoarelor până acum. Fiu de poliţist, Cătălin Gheorghe Crişu se ocupă de afaceri imobiliare, colaborând cu omul de afaceri Constantin Rădeanu (patronul restaurantului La Castel), dar şi cu milionarul Bogdan Cihodaru.

Comentarii