De Business

Punem punctul pe știi

O companie americană de servicii IT deschide un centru la Iaşi

vineri, 07 aprilie 2017, 01:50
1 MIN
 O companie americană de servicii IT deschide un centru la Iaşi

Compania americană de servicii IT 3Pillar Global, prezentă pe piaţa locală de profil din anul 2009, va deschide un nou centru de dezvoltare în România, la Iaşi, al treilea la număr din portofoliu. Sediul central al companiei 3Pillar Global din România este la Cluj-Napoca, iar cel secundar la Timişoara. Noul centru al companiei va fi operaţional din a doua jumătate a lunii mai, potrivit Wall-street.ro. 

Decizia extinderii operaţiunilor cu un al treilea centru a fost anunţată încă de anul trecut de conducerea companie. „Deschiderea unui nou centru de dezvoltare reprezintă un pas important pentru 3Pillar Global. Am explorat o serie de opţiuni şi am fost impresionaţi de tot ce are oraşul Iaşi de oferit. Cu o viaţă culturală extrem de ofertantă, un număr mare de talente şi un sector tehnologic performant ce trece printr-o perioadă de dezvoltare accelerată, Iaşi este oraşul ideal pentru a atrage noi membri în echipa 3Pillar Global. Centrul din această regiune va fi o componentă cheie a strategiei de creştere globală a 3Pillar Global”, a declarat pentru publicaţia citată David DeWolf, directorul general al companiei. Iniţial, la centrul din Iaşi, compania va angaja 50 de specialişti IT.

Până în 2018, numărul salariaţilor 3Pillar Global din Iaşi se va dubla, fiind cautăţi îndeosebi specialişti cu experienţă de minium doi ani de zile şi competenţe în tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicaţii web (Java, Phyton, Ruby on Rails, Front End) şi mobile (iOS şi Android). 

 

 

Comentarii