O Dacie şi un Ford s-au ciocnit violent la ieşire din Scânteia (FOTO&VIDEO)

marți, 25 iunie 2013, 21:27
1 MIN

Patru persoane au ajuns la spital aseară după ce autoturismele în care călătoreau s-au izbit frontal la Scânteia, din cauza unei depăşiri neregulamentare.

Din primele cercetări, vinovată de producerea accidentului se pare că este şoferiţa unei Dacii berline care nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei depăşiri şi s-a izbit de un Ford Mondeo care se deplasa în sens invers. Femeia a spus poliţiştilor după accident că nu a observat cealaltă maşină din cauza furtunii şi a averselor de ploaie.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22, iar la faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe SMURD, dar şi un echipaj de la descarcerare care a scos din Dacie trei persoane. Cele patru victime au ajuns aseară la spital, cel mai grav rănit fiind un tânăr. Cele două maşini au fost avariate în mare măsură, datorită impactului violent.

Poliţiştii au reuşit să testeze şoferul Fordului Mondeo, dar şoferiţa nu a putut fi testată din cauza rănilor. „Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul iar rezultatul a ieşit negativ. Se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul“, a spus Gabi Hurmuzache, poliţist în cadrul Serviciului Rutier.

Comentarii