De Sănătate

Punem punctul pe știi

O femeie în depresie şi-a rupt toate oasele după un salt în gol

luni, 26 iunie 2017, 01:50
1 MIN
 O femeie în depresie şi-a rupt toate oasele după un salt în gol

O ieşeancă în depresie a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etajul II al blocului în care locuieşte. Femeia este internată în stare critică în clinica de ortopedie de la Spitalul „Sfântul Spiridon“. 

Victima a fost preluată de la locul accidentului de un echipaj de intervenţie SMURD şi transportată în Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul „Sfântul Spiridon“. Potrivit medicilor, femeia este rănită grav întrucât, în urma izbiturii de sol, i s-au rupt mai multe oase. În UPU, victima a fost evaluată şi investigată, după care a fost dusă direct în sala de operaţie.

„Un echipaj SMURD a transportat în UPU o femeie de 64 de ani cu politraumatism după o cădere de la etajul al II-lea, de la aproximativ nouă metri. Pacienta prezenta un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, un traumatism toraco-abdominal, fractură de bazin, fractură bimaleolară dreaptă, fracturi costale multiple, fractură deschisă de pumn drept, fractură de gambă stângă cu deplasare“, a arătat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. Potrivit medicilor, pacienta va necesita mai multe zile de spitalizare pentru ameliorarea stării de sănătate.

Comentarii