Opera din Iaşi, invitată la Festivalul de Teatru de la Sibiu

vineri, 12 iunie 2015, 18:10
1 MIN
 Opera din Iaşi, invitată la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Spectacolul „Imagine all the people”, un concept de teatru coregrafic de Gigi Căciuleanu, care a avut un real succes la Iaşi, fiind realizat cu artiştii de la Operă, va fi jucat la Festivalul de Teatru de la Sibiu.

Spectacolul după John Lennon va avea loc pe 16 iunie, de la ora 20, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu. Vor interpreta atât soliştii şi ansamblul de balet ai Operei, cât şi elevi de la Colegiul de Artă „Octav Băncilă”.

„Acest spectacol este „spus” într-un limbaj care mi-este propriu, cu felul meu personal de a vedea, de a gândi şi de a „face” dans. Idei organizate sub forma unui spectacol de teatru coregrafic, în care cele mai mici detalii sunt tot atât de importante cât şi marile explozii de energie. Energie de grup în care se conjugă ca într-o orchestraţie cât se poate de minuţioasă, energiile fiecăruia dintre cei de pe scenă. Adresându-se nu numai ochiului, ci şi gândirii şi, până la urmă, sper, şiinimii spectatorului. Mi-aş permite să-l invit pe acesta nu numai să privească sau să judece spectacolul ci să şi participe cu imaginaţia la „soarta” fiecăruia din oamenii de pe scenă… „Imagine all the people”, precum ne îndeamnă atât de frumos domnul John Lennon…”, a menţionat Gigi Căciuleanu cu privire la acest spectacol deosebit.

Comentarii