Orgie sexuală organizată de fiu de patron: Olimpică de 11 ani violată cu sălbăticie

vineri, 19 aprilie 2013, 01:50
5 MIN
 Orgie sexuală organizată de fiu de patron: Olimpică de 11 ani violată cu sălbăticie

Cu greu să mai poţi numi om când păcăleşti o fată de 11 ani să vină la tine acasă, o forţezi să bea ţuică pentru a te amuza, după care chemi toţi prietenii şi organizezi orgie sexuală. Nu e scenariu de film, ci povestea sfâşietoare a unei minore cu rezultate excepţionale la învăţătură, care şi-a pierdut virginitatea în casa unui descreierat de 23 de ani din Bălţaţi, fiu de patron. Cât timp agresorii ascultau manele şi beau ţuică, Georgiana era sechestrată într-o cămăruţă, unde mergea fiecare când avea chef. Totul s-a petrecut pe parcursul a o noapte şi o zi, numărul actelor sexuale consumate fiind greu de stabilit. „Înainte mă cunoşteau doar colegii. Acum mă cunoaşte tot liceul. Până acum am fost la olimpiadă, acum sunt fata care a fost violată“, e una din mărturiile sfâşietoare date de victimă în faţa procurorilor. Derbedeii care i-au distrus viaţa au fost trimişi în judecată. În timpul anchetei, procurorii au mai descoperit că unii dintre ei au mai violat două fete, de 13 şi 14 ani. Capul răutăţilor a fost Constantin Popescu, fiul unor patroni din satul Valea Oilor, Bălţaţi.

E greu să ştii ce poate fi în inima unui părinte a cărui fetiţă cuminte, bună la învăţătură, devine sclava se­xuală a unor hojmalăi fără inimă. E ca­zul unei familii dintr-un sat de lân­gă Hârlău, care de câteva luni trăieşte clipe negre. Mândria familiei, o co­pilă de 11 ani, premiantă şi olimpică la mai multe materii, a fost violată cu bes­tialitate, timp de 24 de ore, de cinci indivizi fără scrupule. Pentru Geor­giana, drama a început în mo­mentul în care mama sa, de care era foarte ataşată, şi care muncea de mai mulţi ani în Italia, i-a spus că nu poate ajunge acasă de Sărbători. Gândul că îşi va petrece Crăciunul doar cu tatăl a deprimat-o pe copilă. La începutul lunii decembrie, minora a început să discute prin mesaje cu un băiat din satul Valea Oilor, comuna Bălţaţi, căruia i s-a plâns de situaţia pe care o avea acasă. Deşi aparent s-a dovedit a fi înţelegător, interlocurorul minorei a dat numărul de telefon al victimei unui golan din satul său: Constantin Popescu, de 23 de ani, fiul unor săteni ce deţin un bar în localitate.

Capul răutăţilor, un hăndrălău de 23 de ani care trăieşte pe banii părinţilor, patroni

Metoda agresorului: 140 de apeluri în trei zile

Popescu a mirosit că o poate păcăli pe fată, aşa că a început să o sune inventând o poveste pentru a o con­vinge să vină la el. „Inculpatul a inventat o poveste pe care numai un copil de 11 ani l-ar fi putut crede. Şi anume, i-a zis că sunt persoane care o urmăresc şi care intenţionează să îi facă rău atât ei, cât şi familiei ei“, a spus Carmina Pascal, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunal. Minora nu a vrut iniţial să dea crezare vorbelor mincinoase ale individului, însă acesta nu a renunţat. Procurorii spun că, între 13 şi 16 decembrie, Po­pescu a contactat-o pe fată, prin SMS sau apel telefonic, de nu mai puţin de 140 de ori. Pe 16 decembrie, la ora 14, fata a căzut în plasa derbedeului. Şi-a luat un rucsac în care şi-a pus doar câteva lucruri, după care s-a în­dreptat cu un microbuz înspre satul Valea Oilor. Acolo a fost aşteptată de un tânăr cu o sanie, care a dus-o în locuinţa lui Constantin Popescu.

Forţată să bea ţuică

Ajunsă în casa agresorului, minora şi-a dat seama imediat că a făcut greşeala vieţii ei. Constantin Popescu nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a zis din prima ce are de gând să facă cu ea. Ulterior, a obligat-o pe Geor­giana să întreţină primul raport sexual din viaţa ei, aşa cum avea să de­monstreze ulterior expertizele.
Lui Constantin Popescu i-a trecut apoi prin cap că ar putea să organizeze o adevărată orgie sexuală cu victima. A pus mâna pe telefon şi a sunat la mai mulţi prieteni. În scurt timp, în casa bestiei au mai ajuns Andrei Bacalu, Gheorghiţă Iosub, Daniel Ursache, Iulian Ichim, Ionuţ Andrei Ichim şi Tudorel Ichim. Toţi cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani. Georgiana era sechestrată într-o cameră încuiată, în timp ce într-alta tinerii au dat drumul la muzică şi au început să consume băuturi alcoolice. Când li se mai făcea poftă de sex, mergeau în odaia alăturată şi o forţau pe fată să întreţină raporturi sexuale cu ei. Procurorii au ajuns la concluzia că, dintre cei şapte indivizi, doar Gheorghiţă Iosub şi Tudorel Ichim nu au întreţinut relaţii sexuale cu Geor­giana. Cu lacrimi în ochi, minora şi-a amintit: „Cei şapte bărbaţi au băut alcool, râdeau şi fumau. Se cunoş­teau între ei, în felul acesta am reuşit să le reţin numele şi poreclele. M-au forţat să beau ţuică şi m-au violat.“ În rechizitoriu se menţio­nează că fetei i s-a făcut rău de mai multe ori în timpul orgiei.

Alte două copile dezvirginate prin viol de aceiaşi golani

A doua zi, Constantin Popescu a lăsat-o pe fată să plece din locuinţa sa. L-a chemat pe acelaşi băiat care o luase din staţie pe minoră prima dată. Tânărul şi-a dat seama prin ce trecuse minora şi a sfătuit-o să facă recla­maţie la Poliţie. Ceea ce Georgiana a şi făcut. Ulterior, cei şapte au fost arestaţi preventiv. Doar unul dintre ei, Gheorghiţă Iosub, a fost pus în li­bertate. Georgiana este elevă în clasa a V-a şi merge la olimpiade, fiind printre primele în clasă la învăţătură. Una dintre declaraţiile date de ea în timpul anchetei este sfâşietoare. „Înainte mă cunoşteau doar colegii. Acum mă cunoaşte tot liceul. Până acum am fost la olimpiadă, acum sunt fata care a fost violată“, a spus copila. Psihologii care au experti­zat-o pe Georgiana au ajuns la concluzia că minora ar putea rămâne cu sechele pe viaţă în urma dramei prin care a trecut. Ea are tulburări de somn, de atenţie, de concentrare, flash­back-uri, stres posttraumatic acut.
În timpul anchetei, procurorii au aflat că derbedeii nu se aflau la prima faptă de acest gen. În noiembrie, Constantin Popescu şi Andrei Bacalu au mai violat două fete, de 13 şi 14 ani. Ambele erau virgine şi au fost ameninţate că îşi vor pierde viaţa dacă vor spune ceva.

Comentarii