Paralizat pe viaţă la o nuntă, un bărbat a obţinut daune infime în instanţă

marți, 02 aprilie 2013, 01:50
1 MIN
 Paralizat pe viaţă la o nuntă, un bărbat a obţinut daune infime în instanţă

Judecătorii Tribunalului Iaşi au decis zilele trecute să admită acţiunea civilă a unui bărbat înjunghiat la o nuntă şi lăsat cu sechele pe viaţă.

Magistraţii au decis ca George Ţ. să primească de la agresorul Alexandru Rotariu suma de 5.000 de lei cu titlu de despăgubiri. Asta cu toate că agresiunea comisă de Rotariu a lăsat victima paralizată. Pentru fapta penală de tentativă la omor, agresorul a fost deja condamnat la şase ani şi şase luni de închisoare cu executare.
Potrivit anchetatorilor, pe 20 iulie, Alexandru Rotariu se afla în incinta unei clădiri în care se sărbătorea cununia civilă a doi tineri. În jurul orei 22.00, între doi fraţi de-ai agresorului şi alte două persoane participante la eveniment s-a iscat un conflict. Se pare că mărul discordiei ar fi fost un ham pe care ambele părţi combatante îl revendicau. Alexandru Rotariu a sărit în sprijinul fraţilor săi implicaţi în scandal, nu înainte de a se înarma cu un cuţit, însă. A vrut să lovească pe unul dintre bătăuşi, însă l-a înjunghiat în spate pe George Ţ., care nu era implicat în altercaţie. Victima a ajuns în stare gravă la spitalul din Hârlău, după care a fost transferat la un spital din Iaşi. În urma loviturii, victima a rămas paralizată, fiind diagnosticată cu tetrapareză.
 

Comentarii